boxe logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• boxe logan

si-a pus cineva pana acum boxe in usile din spate si de ce dimensiuni? si ce dimensiuni maxime pot avea boxele din spate(cele standard)fara sa tai din tabla?am auzit ceva de 15 dar poate incap si putin mai mari.merci
    sigpic........restul e NoSpeedLimit

ai grija ca s-ar putea sa nu mearga de geam, trebuie sa desfaci panoul si sa te uiti sa nu le cumperi degeaba
    cred ca nu si-a pus nimeni
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

standard au 16,5.
      mai mari poti pune, dar ovale, insa o sa trebuiasca taiat putin.
      totusi mi se pare ca si de 20 ar merge, dar tot trebuie taiat putin
      e adevarat...boxele stock sunt execrabile)

Comment

io mi-am pus de 17" ovale.... am taiat otzara gigi kent stie
        sigpic

Comment

cei care si-au pus pe spate... aveti geam manual sau electric?

Comment

eu zic ca se poate ganditi-va la mcv-uri ca au boxe pe spate indiferent ca-s cu geamuri electrice sau fara

sigpic

Comment

da dar sunt cam micutze alea de la MCV-uri din usile din spate nu crezi sonykel ;)?
              sigpic

Comment

sunt de 13 dar mi-sa zis ca , cu putin efort si decupaj intra si de 16 chiar acum juma de ora am vorbit cu cineva de la o firma din constanta care monteaza alarme si i-am intrebat si de sunet si au zis ca au pus si de 16 pe mcv in spate cu putin decupaj acum mai multe detalii nu stiu sa va dau

sigpic

Comment

eu pe spate le-am masurat si am pe 13,in usi am auzit ca incurca macaraua de geam dar poate si-a pus cineva si stie si dimensinui.
                  sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Are cineva in boxe " B52" ? Cum se aud?merita? bineanteles pentru LOGAN

Comment

Tot legat de boxe de ceva vreme au inceput sa cam baraie cand dau pe la volumu 20
                      Pot sa le fac ceva?
                      Sparte nu sunt pentri ca atunci cand ating capacul lor protector nu mai fac deci nu prea am idei ce sa le fac?
                      sigpic
                      !

Comment

...Atata pot ele (daca sunt standard)...Si ale mele fac la fel la peste 20 volum...Ce e drept cu basii sus

Comment

Nu pot el e atata altatata le dateam 28 fara probleme si cu bas dar acu...
                          cred ca din cauza plasticului de pe usi cred sau....Nu stiu
                          sigpic
                          !

Comment

Baraie la mai mult de 20?? La mine de la ~50 incep sa baraie (bass 4 din 7 iar treble lafel 4 din 7)

Comment

...Poate volume scales diferite nu stiu...Al meu parca nu are pana la 50.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google