Maxim am 32 nu 50
boxe logan
Collapse
X
-
-
@LEXXXUS cand scrii un reply ai acolo sus optiunea atasamente(aia cu agrafa)si de acolo incarci poze din pc-ul tau o sa dureze putin dar merge,dupa ce s-au incarcat dai copy link numai la prima poza si paste in reply si apar toate care le-ai pus la incarcat.
@Leynad uite ala vechi
...deci asta parca avea volumul pana la 50...parcaAttached Files
Comment
-
LEXXXUS cand scri un reply dai pe butonul din dreapta jos "Go Advance", apoi o sa-ti apara o alta pagina mai "bogata" in iconitze. O selectezi pe cea cu "agrafa" si o sa apara iar alta pg, pui pozele, inchizi pagina iar apoi dai "Submit Reply". Uite si cateva poze ajutatoare:
ROG MODERATORII SA STEARGA REPLY-UL ASTA; MI-A DAT O ERAOARE SI L-AM SCRIS DE 2 ORI. MultumescLast edited by Leynad; 28 September 2008, 13:42.
Comment
-
LEXXXUS cand scri un reply dai pe butonul din dreapta jos "Go Advance", apoi o sa-ti apara o alta pagina mai "bogata" in iconitze. O selectezi pe cea cu "agrafa" si o sa apara iar alta pg, pui pozele, inchizi pagina iar apoi dai "Submit Reply". Uite si cateva poze ajutatoare. Spor la treaba si sa pui si poza cu bordu care o ai la avatarLast edited by Leynad; 28 September 2008, 13:42.
Comment
Comment