Poate ca nu postez unde trebuie dar am o mica prb in leg tot cu vopseaua....Aseara cand am scos masina din parcare am lovit foarte usor cu partea din dreapta a spoiler-ului,exact la coltul unde se imbina spoiler-ul cu farul si cu caroseria.Ideea e ca, colultul spoiler-ului a presat ff putin practic in coltul caroseriei vopseaua pur si simplu decojin-du-se un pic.Mi-e frica sa o las asa desi este practic invizibila paguba , dar imi sta pe creieri .Imi poate sugera cineva ce as putea face sa remediez prb? Cineva mi-a zis sa pun cat de repede posibil putina vaselina peste acel loc sa nu se oxideze, pt ca sincer asta ma doare...sa apara rugina...Orice sfat este bine venit ,scuze de post lung si offtopic ,multumesc.
zgarieturi!!!
Collapse
X
-
Ideea e ca practic punctul de impact este sa zicem de cativa mm si abia se vede dar mie imi sta pe creieri...dc as da cu un strop de vopsea care sa se potriveasca oare as scapa de prb? Sincer nu prea am timp sa bag masina in service acum.Ma gandeam sa vb cu oamenii din service cand o sa ajung pe la ei,in curand, sa-mi fac schimbul de ulei si filtre ,ms pt reply oricum.
Comment
-
@Xsander: Chiar daca vopseaua a sarit, nu era neaparat nevoie sa vopsesti iarasi locul, ca nu oxideaza si nu apare rugina, pentru ca mai este spirtz kit-ul, care nu da voie ruginii sa iasa si apei sa ajunga la tabla.
Comment
-
Daca o duci in service Dacia, o sa revopseasca toata aripa, mai mult ca sigur.
Comment
-
Daca e masina mai veche, vopseaua s-a decolorat si daca vopsesti numai zona respectiva se vede diferenta de nuanta.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostDaca e masina mai veche, vopseaua s-a decolorat si daca vopsesti numai zona respectiva se vede diferenta de nuanta.
tine-ne la curent cu ce-ai facut si daca a iesit bine
Comment
Comment