Usile Din Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Usile Din Spate

Salut...

Am o problema si nu numai eu ... Majoritatea care au Logan am auzit ca se confrunta cu aceasta "buba"
    Cand merg pe drum cu gropi (care nu poti fi evitate ), cu denivelari , stazi cu piatra , se aude un trancanit in spatele masinii ... Eu cred ca se aude in fetele de usi , sau din stalpii laterali , pe la centura ... habar nu am . Problema este ca am vrut sa dau felete de usi jos , dar am observat cu stupoare , ca sunt prinse in MASTIC .. :| Ceea ce nu este normal .
    Am vazut la un vecin , care le-a dat jos si dupa remontare , i-au ramas lufturi intre usa si fata de usa ...
    Va rog frumos sa ma sfatuiti .. pt ca cei de la SIMPOTRANS , mi-au dat cu "fleet" , jegosii ( cu service-ul lor cu totu ) .
    A mai dat careva fele de usi jos pana acum ? dc? este masticu ala negru acolo ? Sau a remediat careva problema care ma streseaza !!!!

PS. Nu se aude la la articulatii, suspensii , amortizoare , bucse etc.
    PPS. Se aude cum ar trancani o bucata de tabla prinsa intr-un cui ...se aude caun zornait ... NAJPA rau...:|
    Mai are careva acelasi simptome ??

Cu respect ,
    Bogdan
    :animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:

Nu am patit asa ceva pina acum...naspa oricum..
    AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

probabil iti trancane ca la noi toti 'bila din cutia centurii de siguranta.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Eu zic ca ii de la bolturile alea de pe stalpi de la usa,aia pe care se inchid usile, aia care la noi toti le cam fac figuri, ce trebui sa faci,ii sa pui ori banda izolatoare pe ei,ori sa dai cu vazelina!Incearca sa vezi si daca nu iti mai face , atunci de la aia era problema,daca tot iti face,atunci poate ii de la bila de la centura(cum zice si mumus) sau iti trancane ceva prin usi!
        Fata de usa ii prinsa sa zic asa sau etansata cu masticu ala, ea sta prinsa in 3suruburi(daca imi aduc bine aminte,pe care ii poti vedea pe exterior fetei de usa) si pe interior e prinsa cu cativa braduleti,daca dai pt prima oara fata de usa jos,atunci tre sa tragi mai tare de ea pentru ca sa se dezlipeasca de pe mastic si sa iasa braduletii aceea afara!succes
        sigpic

Comment

Pentru demontarea, izolarea usilor e de ajutor topicul "Izolatie Termica Si Fonica Pentru Usi!"
          Niste zgomote la usi sunt descrise aici: "Troncanieli La Usa"
          Sau acesta: "Zgomot enervant la portiera"
          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Nu-i ierta 77sky!
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Deci...nici acolo nu am gasit raspunsuri corespunzatoare... in weekend ma apuc sa dau fetele de usi jos, sa schimb cuiele de la incuietoare, sa schimb motorasele de la geamuri, amortizoare , chedere , trebuie sa-mi aiu vre'o 5 kg de vasilina sa ung tot ... ce mai trebuie...
              poate ma ajuta careva cu ceva poze... care este cuiul de incuietoare , nuca de la centura de siguranta , tijele de la inchidere centralizata....

cu respect..

Comment

Nu trebuie sa iei 5 kg de vaselina.Eu aceeasi problema am avut-o si am zis ca e desfacuta macaraua,ba dupaia suna in fata usii,catre balama.Am pus niste vaselina,nu multa ca se murdaresc muierile cand intra cu rochii,pe cuiul pe care inchide usa.Dupa ce ai facut operatiunea asta fa un test.100% nu mai suna.Iar de treaba cu mastic,nu-i prinsa numai in mastic.Are niste braduleti,daca te intereseaza si la a4 e seamanatoare prinderea,iar cu mastic la mai toate masinile.Ala e sa etanseje si nici nu lasa sa virbeze usile.Nu le da jos degeaba.Spor la treaba.Daca nu pui vaselina,incearca cu teflon,banda deaia izolatoare ce nu se lipeste,ce au instalatorii.Dai cateva ture pe cui,nu multe ca nu cred ca mai inchide dupaia.N-ar trebui sa mai sune.
                Last edited by soboBN; 16 July 2009, 01:05.
                Cumpar volan de Duster

Comment

Dar a mai dat careva fetele de usi jos?? ca anumite mituri spun ca daca le dai jos si pe pui iar... vor trancanii... pt ca nu le mai poti pune la fel...

Comment

mywrc:stiu ca unora nu le plac tiganiile,dar pune banda izolatoare la toate bolturile usilor si ai scapat.am facut asta acum 6 luni si de atunci e liniste totala. te complici ff.mult cu fetele usilor si nu este nici de la stalpi sau nucile centurilor.
                    fa ce-ti spun si ai sa-mi multumesti.
                    eram si eu la fel de hotarat sa umblu in stalpi, sa dau nu stiu ce tabla jos,dar banda m-a salvat.
                    daca ti se pare degradant sa umbli cu banda la bolturi,succes la demontat!
                    Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                    Andreea Trifu

Comment

ai foarte mare dreptate.
                      mywrc, iashca are dreptate, fa cum zice si scapi de trancaneli. de la bolturile usilor vine zgomotul. 100% asa e.
                      Last edited by Seba; 15 February 2011, 01:18.

Comment

Originally posted by adisss View Post
                        ai foarte mare dreptate.
                        mywrc, iashca are dreptate, fa cum zice si scapi de trancaneli. de la bolturile usilor vine zgomotul. 100% asa e.

OK...promit solemn ..ca asa o sa fac...sper sa va pot multumi , intr-un final ...
                        dar chestia este ca am pus mana pe bolturile alea negre ... ( cred ca alea sunt) si nu semisca nimic...adica nu prea vad ce poate trancani.... ...

dar in weekendul asta o sa incerc sa fac asta...

multumesc pt sfat...

PS. si daca nu este d'acolo... eu am zis ca zdrangane tijele alea de fie de la inchiderea centralizata ... ... ca am vazut niste poze pe net...cu fata de usa data jos...si am impresia ca zdrangane d'acolo...acu...habar nu am...

astept sa vad ce se intampla...

Comment

V a m u l t u m e s c
                          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Originally posted by iashca View Post
                            mywrc:stiu ca unora nu le plac tiganiile,dar pune banda izolatoare la toate bolturile usilor si ai scapat.am facut asta acum 6 luni si de atunci e liniste totala. te complici ff.mult cu fetele usilor si nu este nici de la stalpi sau nucile centurilor.
                            fa ce-ti spun si ai sa-mi multumesti.
                            eram si eu la fel de hotarat sa umblu in stalpi, sa dau nu stiu ce tabla jos,dar banda m-a salvat.
                            daca ti se pare degradant sa umbli cu banda la bolturi,succes la demontat!
                            Intr-adevar asta e solutia.

@mywrc Daca vrei o varianta putin imbunatatita poti pune in loc de banda izolatoare banda teflonata galbena pentru instalatii de gaz. Gasesti la orice magazin de instalatii si rezista mult mai mult timp decat banda izolatoare simpla.
                            Logan GPL 1.4

Comment

da si daca pui prea multa banda ... tragi de usa ca la vechea 1310

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google