Sa ne spui si noua ce ai rezolvat!!
Stopuri Ce Pulseaza !
Collapse
X
-
nu ma pricep prea mult la electronica asa ca imi dau si eu cu parerea nu se poate folosi un modul din acela care atunci cand franezi brusc sa se aprinda avariile dar putin modificat?si ca sa fiu mai explicit stiu pe cineva care are asa ceva montat pe logan undeva la un fir de la casetofon si avarii ce preia inpulsul de decelerare de pe firul casetofonului cu care vine masina cel ce creste si scade volumul in functie de viteza.
se poate adapta la situatia noastra? doar ca va trebui sa clipeasca mai repede si sa ramana aprins
Comment
-
Variantele citite pana acuma presupun tiganeala instalatie sau crearea unui modul care risca sa va strice instalatia masinii sau puteti lua o amenda de la cap de creta. Oricum al nostru se activeaza doar la frana puternica, cap de creta salivand la porbagaj daca nu are mandat, pentru ca la frana usoara sau pe loc becul va merge normal nu va blituisigpic
Comment
-
Circuitul dispune de mai multe masuri de securitate. Spre exemplu, in caz de avarie, nu este afectata functionarea normala a lampei suprainaltate (al 3-lea stop). MP-N1 este dotat si cu sigurante pentru protectia instalatiei electrice a masinii la scurt-circuit sau protectie la montare incorecta.
In curand vom avea disponibil un film care demonstreaza functionarea acestuia.
Comment
-
Aici aveti filmarea demonstrativa a prototipului:
Inca ne aflam in perioada de testare a modulului pentru a asigura functionarea lui in cele mai bune si sigure conditii.
Pe parcurs, anumite piese se pot schimba, de-aceea nu va putem da un pret la ora actuala.
Comment
Comment