Dimensiuni Jante

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

multumesc mult

Comment

merge 4x98

sal- merge sa pui pe logan 4x98 in loc de 4x100 - distanta la prezoane???
      1.5 dc

Comment

!? pai si cum mai intra prezoanele? largesti gaurile? poate la faci excentrice si mergi ca pe oua...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Jantele de 15'' de pe Renault Megane merg si pe Logan?

Comment

da se potrivesc dar ai grija la inele centrare ( cred ca iti trebuie)

Comment

Pai in mod normal alea nu sunt deja pe jante?

Intreb ca as vrea sa imi iau niste jante de aluminiu sau altceva (dar nu tabla) la mana a doua si nu stiu ce anume tre sa caut exact ca sa nu imi iau teapa
              Last edited by PetrisorGhidu; 15 September 2011, 13:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

inelul de centrare nu e "by default"pe toate jantele de aliaj. alea de fier nu necesita inel de centrare, trebuie ca gaura sa aibe diametrul de asezare al butucului.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

185/60R15 84T merg pe Logan?

Comment

Merg foarte bine, dar o sa arata urat cu arcurile stoc, in ideea ca o sa ai o roata mai mica in diametru cu 3%, viteza aratata de bord o sa fie mai mica cu cativa km defapt. Si inca ceva nu te mai incadrezi la specificatiile legale din talon.(185/65 r15).

Comment

Jantele de 16'' merg? Sau 195/65/15?

Comment

Are ceva daca imi pun jante de 6jx15 cu ET de 43 si nu cu ET de 50? Deranjeaza cu ceva?

Comment

dimensiune janta logan

Salutare, cred ca s-a mai discutat....m-am tot informat si eu de pe aici....sunt diferente intre ET-ul jantei de tabla si al celei de aliaj? Am gasit pareri si pareri....dar o dimensiune exacta a jantei nu am gasit.Este 6J sau 6.5J pentru logan benzina? As vrea sa-mi iau 4 jante de aliaj de la un centru de dezmembrari din afara....dar nu mi-as dori sa le car pana in tara degeaba daca nu stiu dimensiunea corecta.

Comment

@Petrisor, intre ET43 si ET50 nu-i vreo doferenta sensibila, poti pune linistit. eu am ET38 si dstantiere si nu freaca in aripa, gume de 195.
                            @Funny, cred ca 6J e dimensiunea standard, dar poti folosi si 6,5J. Daca nici o data nu vei pune 195, poti sa-ti iei 6J linistit.

Comment

@ Funny

Dimensiunile standard (citite ieri direct pe janta) pentru jantele de logan (eu am 1,4 mpi) sunt urmatoarele:

6J x 15H2 ; ET 50

@ Seba

Asta inseamna ca pot pune si cauciucuri gen 195/65/15? Trebuie doar sa am grijala ET? (bineinteles si la 4x100)
                              Last edited by PetrisorGhidu; 20 September 2011, 10:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

poti pune 195/65/15
                                cauciucurile nu au treaba cu specificatiile jantelor tale privind ET50 si prinderea lor, 4X100. la jante se tine cont de latimea cauciucului, balonul sa stea in limitele corespunzatoare pe jante, adica in 6j, poti pune linistit latime de 195 pe 6j, dar e recomandat sa folosesti dimensiunile din talon, 185/65/15
                                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google