Dimensiuni Jante

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

As vrea sa stiu daca se potrivesc pe logan jante de 4x108 desi standard sunt de 4x100

Comment

nu merg. unde bagi prezoanele daca nu se "pupa" gaurile?! si jantele cele mai late de care am auzit ca au fost puse pe logan au fost 8j dar probabil cu aripile modificate. cat despre anvelope la puteti calcula singuri. totul e ca variatia sa nu fie in niciun caz mai mare de 3%. uite aici un calculator unde in prima rubrica bagati dimensiunile stoc iar in a doua incercati sa potrivi ce vreti. pe 16"...pe 17". in general merg 205 50/r16 si 205 45/r17. http://www.miata.net/garage/tirecalc.html

pe Logan nu merg decat jante in 4 prezoane cu distanta de 100 mm intre ele asta inseamna 4x100 ;-)
      Last edited by Seba; 26 September 2011, 01:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

largesti gaurile si merg si 4X200, numa' sa ajunga butucul, sa nu cada gaura in afara tamburului
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Am gasit undeva niste cauciucuri cu tot cu jante de aluminiu... 185x50x15 (de iarna)

Intrebarea mea e:
          Merg puse cauciucurile astea pe logan? Nu afecteaza la stabilitate?

Comment

merg puse si creda-ma ca nu o sa mergi asa furios iarna ca problema sa fie dimensiunile gumelor

Comment

talon mai mic inseamna stabilitate mai buna castigata direct proportional cu pierderea confortului (o sa te zdruncine la ficati), iarna la ce iti trebuie talon mic ? pune ce ai intalon si nu te mai agita, pe R15 un talon mic arata urat
              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

samy0388 de ce spui ca pe 15 arata urat cu talon mic?
                sigpic

Comment

pe 15 arata urat cu talon mic, in speta 50, cum gasise el, pentru ca oala rotii este mare, iar cu suspensie normala arata cam aiurea, plus ca viteza nu o indica la fel, pana la urma e dupa gustul fiecaruia, poti pune si jante pe 13
                  Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Pe mine de fapt ma interesau jantele dar am zis ca sa caut cu tot cu cauciuc, iar 185/65/15 pe jante de 15'' cu 4x100, jante de aliaj (SH) is cam greu de gasit.... dar mai caut ca mai am timp

Comment

baieti,da ia spuneti si voi,are careva pe masina185/55/15?ca tare sunt curios sa stiu cum se comporta si ce schimbari aduc gumele astea.

Comment

nu cred ca are nimeni dimensiunea asta.
                        in general se trece la anvelope mai mari. sau, mai rar (spre foarte rar) cu R mai mic

Comment

Garantat arata foarte urat 185-50-r 15,daca vrei sa ai balonu mic pune si tu un 205pe 16,arata mult mai misto.

Comment

Vreau sa-mi cumpar 4 jante aliaj wolfrace triad 6.5 15 cu prindere dubla. Am cauciucuri BfGoodrich G-grip 185/65/15. Se potrivesc perfect jantele cu cauciurile montate pe masina? Ms.
                            Toata lumea se plinge ca nu are memorie, dar nimeni nu se vaita ca nu are logica.

Comment

pe 6,5j se potrivesc, era pe aici pe undeva un tabel cu ce dimensiuni se potrivesc in functie de latimea jantei.
                              Nu-i bai...

Comment

si Et e de 35..Am uitat sa zic. Imi era teama ca anvelopa nu acopera toata janta si imi ramane o buza. Ms.
                                Toata lumea se plinge ca nu are memorie, dar nimeni nu se vaita ca nu are logica.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google