Senzor Soc La Alarma Montata De Uzina Pe LOgan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Senzor Soc La Alarma Montata De Uzina Pe LOgan

Vreau sa-mi montez un senzor de soc la alarma montata de uzina (service) pe logan easy, un senzor de la alarma cobra sau eaglemaster cl 5100, stie cineva daca cea de uzina are ceva mufe - fire - si se poate seta ptr declansare la soc. Alarma are numai senzor volumetric (unele perimetru),
    e buna ca se armeaza tot din cheia masinii, odata cu inchiderea centralizata, are memorie la tentative (chiar a intrat cineva in masina)
    de efractie. Daca aveam schema ei montam singur senzorul. Va multumesc!!
    Attached Files
    Last edited by nico2001; 23 July 2009, 14:44. Reason: adaugare imagini

eaglemaster am și eu din fabrică. senzorul de șoc la mine are un singur nivel...adică dacă o lovești sună din prima. unele alarme mai au încă un potentiometru din care reglezi un al-II-lea senzor care dacât bipăie alarma, fără să sune din prima. asta e.nu știu ce model e , că tare mi-aș dori să am cartea. cl5000t nu corespunde la intrarea în meniu. a mea trebuie să fie armată ca să pot intra în meniul ei, pe când la cl5000 trebuie să fie dezarmată. în schimb seamănă foarte mult. telecomenzile sunt la fel... nu știu exact ce model este a mea.eaglemaster este sigur.
    sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

am reușit să aflu ce model este. este eaglemaster cl 1600. NU găsesc nimic despre ea pe google.poate mă poate ajuta cineva cu o carte...orice. o am montată din fabrică,dar nu mi-au dat nimic la ea,măcar o foaie cum să intru în meniul ei. ciudat e că mi-au dat la ea telecomenzile ca la cl 5000. Vă rog ajutați-mă!!!

Comment

încă o chestie. pe factura de la dealer este trecută alarmă eaglemaster cl 5100t.în schimb când m-am băgat sub bord să văd ce e acolo ghici? este eaglemaster 1600. ce e de făcut?ideea e că telecomenzile sunt de 5100t!

Comment

oare să sun la OPC? pe factură am cl5100,iar ea sigur este cl1600. am făcut și niște poze. nu știu ce să fac...nu am nici nr de tel de la OPC.
          Attached Files

Comment

mă poate ajuta și pe mine cineva cu o schemă de cl5100t?(schemă pt. montaj) ca s-o compar cu asta!!!

Comment

Originally posted by emyemanuel View Post
              mă poate ajuta și pe mine cineva cu o schemă de cl5100t?(schemă pt. montaj) ca s-o compar cu asta!!!
              Uite aici manualul.
              Attached Files

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google