Asta e foarte posibil
Cum Ne Racorim Fara Ac ?
Collapse
X
-
Desi inca nu am montate ar fi bune niste folii, iar cat sta masina in parcare parasolarul tata sa nu se mai incalzeasca bordul asa tare ,cat despre izolarea plafonului nu stiu ce sa zic ar fi una la mana nu poti baga izolatir foarte groasa iar pentru cativa milimetri sincer nu cred sa se justifice cheltuiala pentru rezultatul obtinut. Inainte de a pleca de pe loc deschd usile macar 1 min iar in mers un geam deschis si aeroterma in functie de cat e de cald variaza si viteza.
Comment
-
Originally posted by tedugoromania View PostCe vă mai trebuie răcorit nu vedeți ce temperaturi sunt afară ?? !!
Originally posted by Dollo83 View PostDesi inca nu am montate ar fi bune niste folii, iar cat sta masina in parcare parasolarul tata sa nu se mai incalzeasca bordul asa tare ,cat despre izolarea plafonului nu stiu ce sa zic ar fi una la mana nu poti baga izolatir foarte groasa iar pentru cativa milimetri sincer nu cred sa se justifice cheltuiala pentru rezultatul obtinut. Inainte de a pleca de pe loc deschd usile macar 1 min iar in mers un geam deschis si aeroterma in functie de cat e de cald variaza si viteza.Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
Comment
Comment