chiar ieri am vazut..
Cum Ne Racorim Fara Ac ?
Collapse
X
-
Stiu Mumus prea bine ce zici tu si la ce faci referire,dar te amagesti un pic cu 2-3 grade in minus si la viteze mari intradevar,dar daca stai pe loc la semafoare poti sa dai tu si la viteza a 7-tea ventilatorul ca te simti apoi ca intr-un cuptor cu microunde.
Dar vorba ta si aici iti dau dreptate ca nu este bine sa mergi cu geamul deschis la viteze mai mari de 60 de km pe ora ca te alegi cu o raceala de mai toata frumusetea si risti sa ramai apoi si fara dinti in gura din cauza curentului de aer.
Asa am patit eu la vechea dacie:in plina vara aveam geamul deschis la maxim(cel de pe partea mea fata) si dai viteza nene.
A doua zi sareau mucii din nasul meu ca torpilele,asa de grei erau si racit am fost vreo 2 saptamani si am zis de atunci ca cine mai face ca mine ca mine sa pateasca.
Comment
-
Acu ce sa zic.Luati si voi un convertor electric care transforma tensiunea de 12 volti a masinii in 220 si pe urma cautati prin magazine un aparat ceva care sa bage aer rece.
Ca sa iei un ""calup"" de gheta si sa il tii pe bancheta din spate zic ca nu are rost sau sa luati alte aparate de genul asta care folosesc gheata.
Eu cred ca exista astfel de aparate,numai ca trebuie cautate si in magazine,cat si pe net.
Sunt in genul lazilor frigorifice care se alimenteaza de la bricheta masinii ca sa ai bautura rece la un gratar ceva si apoi o alta solutie in afara de asta nu cred sa mai fie.
Comment
-
iNSTALATIA DE CARE VB VOI AM VAZUT-O LA TREABA LA UN COLEG DE MUNCA ...PROBLEMA ESTE CA ACUM 2 LUNI NU ERA ASA DE CALD SI A FUNCTIONAT BINE IN JUR DE 40 MIN ...INSA PE CELADURA CARE ESTE ACUM NU CRED CA FACE FATA NICI 5 MINIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Am vazut la taximetristi ca isi lasa geamurile de la usile din spate jos si alea din fata le lasa ridicate...incercati si asta poate functioneaza
PS: parcati pe cat posibil masina la umbra ca in stationare se incalzeste cel mai tare
PS2(ca un sfat): nu mai cumparati masini da culoare inchisa fara AC...de doi lei :p
Comment
-
-
izolati plafonul
o sa vedeti imediat diferenta
eu am folosit poliester expandat de 20mm si cu ac pe 2 faceam turturi la propiu a trebuit sal oprescbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Comment
Comment