Cum Ne Racorim Fara Ac ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Super tare poza............Daca era un Jeep,lua ala si frigiderul cu el.
    Si sa mai zica cineva ca doar romanul este inventiv,,,uite ca sunt si alte natii.
    Inca o data tare rauu inventia asta.

Comment

oare daca iei un frigider deala la 12V...si dai capacul jos...face ceva frig?
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Originally posted by mmaxalb View Post
        izolati plafonul
        o sa vedeti imediat diferenta
        eu am folosit poliester expandat de 20mm si cu ac pe 2 faceam turturi la propiu a trebuit sal opresc
        e o idee buna; mare parte din caldura vine si prin plafon...
        "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Probabil frigiderul de 12 v(lada frigorifica) face fata la un volum mic de aer,dar nu si la 2-3 metricubi de aer cat are cabina loganului.
          Poate te racoreste cu ceva aer rece doar daca ti capacul foarte aproape de tine,iar daca cineva are o lada din asta merita sa incerce ca sa spuna si altora daca sa cumpere asa ceva sau nu.

Comment

asa e. si la urma urmei, de ce sa iei o lada pentru un amarat de cooler, care sa ti-l ti in freza ca sa simti si tu putin vant, cand poti sa iti iei un cooler separat ca se gaseste si sa ii faci alimentare la priza? e mai usor asa, mai ieftin si un rezultat putin mai bun.
            eu am lada frigorifica si nu ar face fata, pentru ca acel cooler este de dimensiuni mici, cat sa faca fata lazii, nu habitaclului
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

de fapt e doua colare si un element peltier
              cu doua asfal de scule racesti o berlina treaba e sa separi cele doua fluxuri de aer ,cel cald care trebuie eliminat si cel rece care trebuie mentinut in masina
              pemtru cine vrea sa incerce exista element peltier mult mai mari dar trebue munca sal adaptezi
              Last edited by mmaxalb; 28 July 2009, 17:39.
              baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
                Adica se simte diferenta asa de rau cu poliester?
                Adica se mentine temperatura scazuta mult mai bine fata de plafonul normal din fabrica?
                Logic,ca soarele iti incinge tabla aia si automat caldura se duce in masina,izoland termic acea portiune automat caldura nu se mai extinde in habitaclu.
                O sa-mi izolez si eu cat de curand plafonul,dar pe langa acel poliester de care se zice o sa mai pun si chestia asta avand o folie de aluminiu care reflecta 97% din caldura.

Comment

Si folia de aluminiu cred ca o bagi intre tabla si polistiren,nuu intre polistiren si capitonaj?
                  Si apropo,nu ar merge folia aia de aluminiu care se pune pe aragaz pt protectie sau in care se mai impacheteaza si mancarea pt a fi bagata la cuptor?

Adica din aia FINO...

Comment

Nu cred ca e buna aia

Comment

Vine vara in curand...noi idei ceva ?
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Eu ma gandeam sa fac toata masina cu Aluband si pe alocuri (plafon,podea,portbagaj) pusa si folie din-aia de se pune sub parchet si aia cu tot cu aluminiu.
                        Aaa ma gandeam k o mare parte din caldura se transmite si prin peretele de foc(ala dintre motor si habitaclu) si ma gandeam sa pun chestie din aia de au dizelarii si aditional sa i lipesc yo niste Fino sau daca gasesc o tabla subtire-subtire de aluminiu sa modelez acolo....
                        Mi am dat si yo cu parerea pt. ca si eu ma gandesc de ceva ani cum sa fac sa fie mai racoare in masina si alte solutii nu prea vad asa ca mai astept si alte pareri thx
                        Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

Comment

in legatura cu deschiderea portierelor 20 30 secunde inainte de plecare. la temperaturi mari (vara 50 60 grd) plasticul si tapiseria degaja niste substante foarte daunatoare. cam asta ar fi explicatia. si p[e cat posibil lasati masina la umbra cu minim un geam crapat. veti observa o diferenta colosala de temperatura

Comment

Stie cineva pe unde trage aeroterma aeru de afara? ... Presupun ca ar trebui sa aive si ea un furtun ceva cum e ala de la filtru de aer... si ma gandeam sa izolez intr un fel sau altu sa nu se mai incalzesca aeru' pe traseu

Comment

Sub grila de la stergatoare este un orificiu pe unde trage aeroterma aer de afara

Comment

Originally posted by jelly View Post
                                Sub grila de la stergatoare este un orificiu pe unde trage aeroterma aer de afara

Ok!
                                Ms!

Si ar mai putea fi si ar mai putea fi si vopseaua matuita si sa nu mai reflecte razele solare astfel incingandu se ... La mine era matuit rau din rosu pasion ajunse undeva la un roz urat ieri i am dat un polish si a revenit la culoare si azi a stat toata ziua cu geamurile inchise si parca se simte un pic de diferenta si ieri a fost mult mai racoare afara
                                (dar sunt multi factori care te pot deruta) aq yo stiu o mai fi si un pic de placebo
                                Last edited by C0nNeXxX; 2 April 2010, 15:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google