Un vecin avea plafonul izolat , geamuri fumurii pe spate si zicea ca este ok . Daca o ai parcata si la umbra este de vis ...
Cum Ne Racorim Fara Ac ?
Collapse
X
-
pai prima era o solutie pt purificat aerul ,si a doua un aparat de aer conditionat pus la vanzare pe un forum (am obs si eu aca nu mai merge acum ).oricum am vazut pe mai multe forumuri aparate de AC portabile .am inteles ca este si la plus ,parca cu 50 lei ...
Comment
-
Originally posted by laur @ View Postpai prima era o solutie pt purificat aerul ................am inteles ca este si la plus ,parca cu 50 lei ...
Si chestiile alea cu apa rece (sau baterii inghetate gen lada frigorifica) e zero barat.
Cea mai buna treaba (nu face rece, dar e de ajutor) e izolarea plafonului, lucru care am sa-l fac si eu.
Comment
-
Eu nu înţeleg un lucru (din nou) !
Dacă există încălzire în scaune, de ce nu există şi răcire în scaune ? Ar fi greu la câtă ştiinţă există în lume în prezent ?Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Originally posted by Ciochy View Postdeci clar folii merita, nu te mai arde soarele (IR,UV) da tot mai bun e un ac acum exista prin dezmembrari peste tot.
Tiltu era cum ne racorim FARA AC... deci ideea era cum facem si ce facem fara AC. Stie toata lumea ca e mai bun un AC...
Acu ca tot ai adus vorba ai idee cat costa ACUM instalatia de aer conditionat in dezmembrari? Ce mai trebuie modificat ca sa i ti poti pune AC pe masina?
Am mai citit si pe alte topicuri ca te duce undeva aproape de 1000 euro cea ce mi se pare o suma exagerat de mare (pt. mine) daca aveam banii astia ii dadeam diferaenta pe o masina cu AC
Originally posted by Gozmin View PostEu nu înţeleg un lucru (din nou) !
Dacă există încălzire în scaune, de ce nu există şi răcire în scaune ? Ar fi greu la câtă ştiinţă există în lume în prezent ?Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
Comment
-
Deocamdata cel mai eficient mi se pare izolarea tavanului.
As fi recunoscator daca cei care au facut aceasta operatiune ar da mai multe date despre eficienta lucrarii, materiale folosite si pretul total.
As fi de asemenea recunoscator ca cei care au AC la masina sa nu isi dea cu parerea ironic . Acestea sunt masinile pe care le avem si cu astea defilam.
Multumesc anticipat.Logan GPL 1.4
Comment
-
scuza-ma da nu-mi dau ironic cu parerea, doar ca acest topic a fost infiintat cu ceva timp in urma, lucrurile sau mai schimbat (preturi si disponibilitatea pieselor). Eu am izolat tavanul cu aluband si un burete special termo si fono izolant. nu e mare diferenta de temperatura fata de cel simplu. Ideea e ca se incalzeste mai greu plafonul dar se raceste la fel de greu (caldura urca).
Comment
-
Eu cred ca stikuirea plafonului in culoare deschisa e mult mai buna.Pai eu am negru si vara mori.
Fara aer conditionat, cu nici o ventilatie, cu nimic, nu scazi temperatura in interior daca sunt 4 persoane in masina.
Practic vara indrept ventilatia de la aer conditionat spre plafon ca aerul rece sa cada asupra pasagerilor, iar aerul e pus pe recirculare.Figura e testat la 44 de grade afara in grecia in august si a dat rezultate.Cu restul am murit de cald.
Comment
Comment