Roata De Rezerva De Alta Marca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Roata De Rezerva De Alta Marca

Cumnatul meu azi si-a ridica masina....un ph2 preferance...
    Toate bune si frumoase...ma duc sa ai inspectez bijuteria...ajungem si la gume....eu il felicit ca a prins gume michelin...
    La care el :E normal ca rezerva sa fie barum polaris?
    ...
    A mai patit cineva? Are sanse sa ai dea tot michelin daca merge inapoi...?
    ASV Brasov Ghimbav este firma.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Posibil sa fi facut aia manarii. La 4 masini le raman cauciuce sa echipeze o a 5-a ...poate chiar una personala
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

la asta ma gandeam si eu...iam zis sa mearga inapoi...
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

@mumus- Si eu cred la fel:au facut aia de la dealer un stoc pentru vreun prieten! Pe ei si pe mama lor!
        Last edited by Gusi; 4 August 2009, 20:45.
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

nu prea reuseste nimic , o data ce a semnat de primire nu prea mai are ce comenta , altii nu au primit scrumiere , brichete si diverse...
          singura sansa e sa se duca cu scandal adica sa le zica direc sa-i dea rezerva lui inapoi nu sa intrebe daca i normal dece asa dece invers... direct sa ceara rezerva michelin

sigpic

Comment

cam nasol.. pacat ca in romania a devenit ceva obisnuit...cand faci revizia chiar e nevoie sati golesti masina de lucruri?...
            sigpic

Comment

sunt tare curios ce o sa-i zica astia maine...

Comment

Da, clar sunt de vina aia de la asv. Si eu am primit si al 5-lea cauciuc la fel cu alea dee pe masina-continental. Dar cum zice sony, depinde cum ii ia p-aia ca sa mai aiba sanse sa-l recupereze. Oricum sunt cam idioti...eu acolo imi fac reviziile si s-ar putea sa ma duc in alta parte daca mai aud chestii d-astea la ei.
                If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

off topic.. si pe mine ma pacalit grav unu din electricienii de la asv!!..
                  sigpic

Comment

@mumus- Un vecin de-al meu si-a luat un Laureate echipata cu anvelope Barum. Vezi sa nu-i ia aia de la dealer gumele Michelin si sa-i spuna ca nu sunt pentru Preferance!
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

eu merg numai la sicaro...pana acum totul ok..dar e bine sa stai langa ei...
                      la mine era ok daca in loc de Kormorane imi dadeau michelinuri..da nu au vrut.

Comment

@gusi: asta nu are cum sa fie o problema. intrucat se livreaza prestige-uri cu kormoran. deci clar nu. mers direct cu scandal si amenintari. eu tot de la asv o am, dar am 5 cauciucuri michelin...
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Mie mi-au dat si roata de rezerva tot Michelin ca celealate 4 roti,inca se mira si un var al meu ca am acelasi tip de guma.
                          Scandal cu ei si sigur se rezolva treaba,ca daca ii ia cu frumosul nu face nimic.
                          Bine ca nu i-au dat pe fiecare roata cate o marca de gume

Comment

ha, ha, ha...barum POLARIS? cat de idioti sa fie sa puna roata de rezerva de iarna pe o masina ce nu se livreaza in romanaia cu roti de iarna? trebuia sa-i spanzurati de c.o.a.i.e pe nesimtiti. dar si voi, mah, sa nu vedeti ca aia-i guma de iarna si alealalte 4 de pe masina is de vara?
                            mumus, vezi s anu fie barum BRAVURIS, ca ala e de vara. dar oricum, e evident ca au schimbat roata sau guma. reclamatie pana la dacia la stroe in birou...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

e posibil seba....poate fi si bravuris(stiu sigur doar ca e Barum...ca am vazut cu ochii mei...acu ca e polaris bravuris....)nu asta e important...important e ca sunt magari!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google