Roata De Rezerva De Alta Marca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

a fost...iau zis ca Da..e normal...si el ia crzut si a plecat.
    Ia zis sa mearga inapoi si sa ai spuna ca e interzis prin lege sa ai 2-a tipuri de cauciucuri pe aceias punte...
    ps: presiunea in roti verificata ieri de mine....ca mi-am amintit ca ati patit-o cativa sa vi se livreze masina cu rotile foarte unflate...
    2.6 , 2.8 , 2.9 , 3.0 bari....
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Presiunea mare in anvelope se intampla frecvent si la case mai mari
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

E normal ca rezerva sa fie alt tip de anvelopa...apare si in specificatia masinii, si daca mergeti la dealer o sa intelegeti asta...

Comment

Eu am toate anvelopele continental!

Comment

iau schimbat azi roata...le-a zis ca casco nu al despagubeste daca are gume diferite..si iau schimba-to imedeat...(dupa ce au dat si ei un telefon).
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

foarte bine...pai ce mama lor, chiar asa de afuriti sa fie astia de la asv? hmm...
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Cum ridici tonul parca vorbeste cu tine altcunva!

Comment

Originally posted by TWeetY View Post
                  E normal ca rezerva sa fie alt tip de anvelopa...apare si in specificatia masinii, si daca mergeti la dealer o sa intelegeti asta...
                  tu te vezi ce scrii? cum sa-ti puna rezerva alt tip? sa-mi dea atunci 4 rezerve, de iarna, nu numa' una...
                  bah frate, ce mai e la moda la dacia in ultima vreme? volan mai dau la masini? sau doar ghidon la ambiance si preferance? roti mai pun pe ele? 4? la fel, sau una de bicicleta, una de camion, una de carucior de bebe si una de lemn, de caruta tiganeasca...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

si eu am 5 michelin-uri pe ea, deci trebuie sa merg la dealer sa ii spun ca a gresit? cum zicea si mumus, scrie in OG ca nu ai voie sau ca nu e indicat sa mergi cu 2 roti de marci/modele diferite pe aceeasi punte. masina trebuie sa vina echipata cu 5 cauciucuri de acelasi fel.
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Stati linistiti ca se fura ca in codru mie mi-au dato fara sacul de la trusa,extinctor si triunghi cica asa vine ea la meridian.Am dus masina la reparat la MERIDIAN SUD Bucuresti am trecut toate accesoriile da uitasem de un termometru lipit exact pe ala l-au luat,ai naibi sau uitat ce nu e trecut deci e al lor

P.S. Masina a fost dusa in popoul gol tot ce se putea demonta cu mana a fosta dat jos deci mari hoti astia de la serviceuri
                      sigpic

Comment

Trebuia să am sac la trusă, extinctor și triunghiuri? Că tata are dar mașina lui are 5 ani... m-am gândit că or mai fi făcut ăștia niște cost reduction pe la accesorii

Comment

...trusa,extinctor si 2 triunghiuri parca era,de sac nu stiu.
                          Last edited by valeriuciprian; 29 October 2010, 18:31.

Comment

au schimbat cauciusurile(stiu cazuri cand avea 4 cauciucuri barum si rezerva michelin

Comment

eu am avut 4 continental ecocontact 3, dar care nu erau la fel ca si rezerva care tot ecocontact 3 era. mai degraba ce am avut eu pe masina erau premium contact(daca te uitai la profil) dar pe ele scria ecocontact 3. rezerva e un ecocontact 3 autentic
                              fara

Comment

eu am avut 4 kormoran iar rezerva barum ce mama lor sa le mai faci dupa ce ai luat masina si mai ales ai semnat ptr. primire?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google