Roata De Rezerva De Alta Marca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut.
    Eu am avut 5 conti eco contact 3
    Una din ele am taiat-o in primi 3000km si am bagat rezerva in functiune
    Acum am ca rezerva un dunlop winter
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

ba da nu se mai satura astia de furaciuni...d'aia ne merge asa de bine...!!!
      eu am avut toate 5 rotile michelin-toate descentrate grav- la 80 tremura volanul in dusmanie-, si am avut din start si sacul albastru cu acareturi "marca meridian" (trusa med, instinctor, triunghi), in schimb m-au jecmanit la trusa de becuri/sigurante si la presurile de cauciuc= pret dublu! - meridian sud!- asta e...mai bine ne urcam in logan-uri si plecam din tara ca e grav rau!!!

Comment

cea mai mare problema nu e faptul ca fura! ci faptul ca nu inteleg ca unui bastan cu un mercedes i se rupe daca masina lui e zgariata sau are alte anvelope pe ea, dar noua care platim rate 4 ani pentru un logan si muncim pentru banii aia de ne sar capacele,ne asteptam sa faca si ei acelasi lucru. sa isi dea silinta ca noi sa fim multumiti.

asta e cea mai mare problema...ca nu vor sa inteleaga ca cei cu logan au unele pretentii (ne)/justificate
        fara

Comment

este foarte normal sa ai toate gumele de acelas tip la o masina noua daca se in tampla sa ai rezerva de alt tip scandal pe ei si daca nu inteleg suna sau email la vocea clientului si ei iti vor spune cu ce tip de anvelope a fost livrata masina numai bine

Comment

Am masina de 1 an. Cand mi-au predat masina nu am fost foarte atenta la rezerva. Toate bune si frumoase pana la revizia de 1 an: ii rog sa verifice si presiunea in roti (inclusiv rezerva - nefolosita) si surpriza, masina a venit echipata cu continental all season, iar rezerva este barum. Il intreb pe mecanicul de i-a facut revizia, ca am stat langa masina, este normal ca rezerva sa aiba alt cauciuc decat celelalte roti - la care raspuns: DA (nestiind am luat-o de buna).

Intr-adevar astia de la meridian sud sunt neseriosi (ca sa nu spun alte cuvinte "de lauda") - am zis ca nu mai calc cu masina la ei (dar nu pre am ce face ca sunt cel mai aproape de mine) dar cred ca de la urmatoarea revizie ma duc la adras (ca si ala e cat de cat aproape)

Comment

daca service-urile astea sunt aproape de tine de ce nu incerci la nesti, au preturi mai mici si poti sta langa masina, si iti si suporta toate intrebarile

Comment

D'aia nu mai poate dacia sau d'aia nu mai sforaie dealeru la noapte ca are romanu alta natie de opinca la roata de rezerva...
                Daca scrii la wc sau te duci la dealer primesti raspuns de genu : stimate fraier...aaa, pardon, client, roata de rezerva e prin definitie de rezerva (duh) deci cat sa mergi pana la cel mai apropiat service sau vulcanizare ceva...sa zici mersi ca te-am facut cu masina moderna de neam de neamu' tau n-a avut si ciocu mic ca la altele mai scumpe ai in loc de rezerva ai un kkt de disc asa de jucarie, sa te vad atunci cum mai mergi !
                Cam asa ceva...
                Oricum asta cu cauciucuri diferite e gluma...sa fi vazut ce era prin 2005 asa cand aveai ambition si deci jante de aluminiu si rezerva era de tabla si nu ca era de tabla, dar trebuiau alte prezoane pe care nu ti le dadeau (ca unele erau drepte si altele conice si aveau si lungimi diferite) si in plus mai erau si de 17 in loc de 19...a fost antologica treaba, cu operatiunea manivelea si rechemarea in service pentru schimbarea coarbei si de fapt se ciordeau coarbele de la unele si se puneau la altele, eheeei ce vremuri...
                Dacia ruless...noi nu apreciem ce lucru de valoare avem !
                Keyboard error or no keyboard present.
                Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google