Constituirea clubului in asociatie cu fundament legal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

corect,pana acu ai punctat bine.Pe mine ma intereseaza,la ce ne ajuta faptul ca o sa fim un club inregistrat ? Si banii de pe cotizatie la ce vor fi folositi ?
    Sa zicem ca prima oara,o sa fie cheltuiti pe acte si ce trebuie pentru infiintarea clubului,pe viitor...de cheltuit ar putea fi cheltuiti ,doar pentru organizarea de intalniri...
    Cunosc situatii in care au aparut certurile,chiar inainte sa se infiinteze clubul,tot de la bani...
    Astept pareri...
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Eu sunt de parere ca e mai bine asa cum e acum. Banii strica prietenii. Deocamdata ne simtim bine asa cum suntem.Poate pe viitor cand forumul va numara mai multi membri activi sa trecem la asociatie sportiva. Daca facem un calcul rapid si presupunem ca avem cate 10 membri activi in fiecare judet(putin probabil deocamdata) care cotizeaza cate 10 ron pe luna ar insemna un total de 4000 Ron pe luna.Dar deocamdata membrii activi sunt doar in vreo 5-6 judete din tara ceea ce ar insemna un total de 600 Ron pe luna( adica 6 milioane vechi,) foarte putin.
      Last edited by gxg; 17 November 2007, 18:16.
      MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

nu va ganditi la cotizatie ca la un ban pe care l-ati scoate din buzunar ... aia 2% din salariu oricum se duc la stat ... dar tu ai posibilitatea sa-i trimiti la o anumita organizatie ...

Comment

salutare, vroiam sa spun ca poate unii dintre noi au ales deja unde se duc cei 2% care se duceau oricum la stat, deci acei 2% nu mai "exista", acum depinde de fiecare ce si cum...seara buna!

Comment

aici sunt niste fragmente din regulamentul clubului din care fac parte. deci trebuie sa se hotarasca serios cativa din club pentru ca se fac acte, se semneaza etc. o sa intreb mai multe joi, pt ca e sedinta si intreb unde si cum s-au inregistrat. cam atat pot sa iti spun acum. o seara placuta!!!

Regulamentul Clubului “Off-Road Adventure Romania”

Structura organizatorica

Clubul “Off-Road Adventure Romania” este alcatuit din:

Consiliul Director
            Membrii
            Membrii de onoare
            Simpatizant
            Consiliul Director - Structura

Presedinte
            Vice-Presedinte
            Coordonator Administrativ
            Coordonator IT
            Coordonator Marketing & Media
            Coordonator Tehnic
            Coordonator Financiar Contabil
            Secretar
            Drepturile si obligatiile membrilor

Drepturi:

Legitimatie de Club si licenta de pilot/copilot sub egida F.R.A.K
            Acces la informatiile privind actiunile organizate de “Off-Road Adventure Romania” cat si despre alte actiuni cu caracter similar
            Reduceri de 10%-30% la competitiile organizate de “Off-Road Adventure Romania”
            Reduceri la piese si accesorii 4X4 la furnizorii “Off-Road Adventure Romania”
            Obtinerea gratuita sau cu reducere de pret a obiectelor promotionale personalizate cu insemnele Clubului
            Beneficiaza de avantajele oferite de contractele pe care Clubul le face cu partenerii sai
            Beneficiaza gratuit de consultatie tehnica de specialitate
            Drept de vot la numirea Consiliului Director
            Includerea pe lista membrilor grupului electronic al Clubului
            Obligatii:

Respectarea statutului si a regulamentului Clubului si folosirea numelui “Off-Road Adventure Romania” numai in interesul Clubului. Actiunile individuale care se organizeaza in numele Clubului se intreprind numai cu acordul Consiliului Director.
            Plata cotizatiei stabilite. O restanta nejustificata mai mare de trei luni duce automat la dizolvarea statutului de membru. Cazurile exceptionale sunt aprobate de Consiliul Director.
            Portul insemnelor “Off-Road Adventure Romania” si a sponsorilor pe perioada contractelor la toate evenimentele organizate de “Off-Road Adventure Romania”
            Obligatia de a respecta deciziile Consiliului Director
            Promovarea imaginii Clubului prin mijloacele stabilite de Consiliul Director
            Simpatizanti

Statutul de simpatizant presupune:

Posibilitatea participarii la sedintele Clubului
            Accesul la actiunile organizate de Club
            Nu beneficiaza de reducerile de care beneficiaza membrii Clubului
            Nu platesc cotizatia lunara la Club
            Comitetul Director poate decide in cazuri exceptionale daca anumiti simpatizanti pot purta insemnele “Off-Road Adventure Romania”.

Simpatizantii pot deveni membri ai Clubului in cazul in care si-au declinat dorinta de a avea toate drepturile si toate obligatiile membrilor “Off-Road Adventure Romania” si sunt votati de majoritatea membrilor Clubului prezenti la sedinta in care Presedintele Clubului propune sa fie alesi noii membrii.
            "cromul este placerea mea"
            "cui nu-i place , valea"

Comment

brutusanf nu vreau sa te dezumflu dar acum doua saptamini cind noi in buc. am fost 19 la intilnire, in c-ta. au fost 17 si la tim. au fost 14 daca tin eu bine minte, s-ar putea ca deocamdata astia sa fim oamenii care venim cel putin odata pe luna la intilniri si cu care sa incepem o asemenea asociatie, chiar daca incep intilniri si la bv. si is. eu cred ca suntem putini si sincer nu stiu citi vor renunta la comfortul de acasa din fata monitorului pt. a participa activ la viata unei asemanea asociatii.

cred ca deocamdata ne este bine asa, macar sa ajungem sa ne intilnim si prin tara cu alti forumisti cind suntem in concedii prin zona respectiva.

Comment

Originally posted by gabriel
                brutusanf nu vreau sa te dezumflu dar acum doua saptamini cind noi in buc. am fost 19 la intilnire, in c-ta. au fost 17 si la tim. au fost 14 daca tin eu bine minte, s-ar putea ca deocamdata astia sa fim oamenii care venim cel putin odata pe luna la intilniri si cu care sa incepem o asemenea asociatie, chiar daca incep intilniri si la bv. si is. eu cred ca suntem putini si sincer nu stiu citi vor renunta la comfortul de acasa din fata monitorului pt. a participa activ la viata unei asemanea asociatii.

cred ca deocamdata ne este bine asa, macar sa ajungem sa ne intilnim si prin tara cu alti forumisti cind suntem in concedii prin zona respectiva.
                pai eu de ce gabriel ma chinui si le spun sa vina la intalnire sa putem discuta fata in fata despre aceasta chestiune dar nu se intelege , nu au bani unii sau nu vor sa vina sau nu stiu nu isi dau interesul pt acest forum sau poate pe viitor societate
                "cromul este placerea mea"
                "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by CAnnabYS
                  nu va ganditi la cotizatie ca la un ban pe care l-ati scoate din buzunar ... aia 2% din salariu oricum se duc la stat ... dar tu ai posibilitatea sa-i trimiti la o anumita organizatie ...
                  Si la fiecare inceput de an ai posibilitatea sa optezi pentru alta organizatie.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

deocamdata eu zic s-o lasam in pace, ca merge si asa... serios, nu stiu daca n-o sa se ajunga sa se desfiinteze asociatia inainte de a exista. si-i pacat de forumul asta, s-au legat ceva relatii intre noi...banul, mama lui, le dezbina pe toate...si sincer vorbind, prefer sa dau aia 2% unei fundatii pt copii sau pt sanatate...hai sa fim seriosi, am putea spoilere si suc-uri si stickere sa ne luam din banii de buzunar, nu din banii care i-am putea da altora care chiar au nevoie de ei. eu zic ca daca se ajunge la cotizatie, aia sa fie din alta parte. dar imi mentin parerea ca momentan sa ramanem asa. poate cand vom implini doi ani de activitate, sa reluam subiectul si atunci vedem cati dintre noi mai suntem in stare sa facem asociatie...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by csebalyn
                      deocamdata eu zic s-o lasam in pace, ca merge si asa... serios, nu stiu daca n-o sa se ajunga sa se desfiinteze asociatia inainte de a exista. si-i pacat de forumul asta, s-au legat ceva relatii intre noi...banul, mama lui, le dezbina pe toate...si sincer vorbind, prefer sa dau aia 2% unei fundatii pt copii sau pt sanatate...hai sa fim seriosi, am putea spoilere si suc-uri si stickere sa ne luam din banii de buzunar, nu din banii care i-am putea da altora care chiar au nevoie de ei. eu zic ca daca se ajunge la cotizatie, aia sa fie din alta parte. dar imi mentin parerea ca momentan sa ramanem asa. poate cand vom implini doi ani de activitate, sa reluam subiectul si atunci vedem cati dintre noi mai suntem in stare sa facem asociatie...
                      man cita dreptate ai ........
                      toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

A gandit bine csebalyn.Asa este
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

eu unu sincer as vrea sa fie ceva ''legal'' sa spunem asa.dar uitati-va cati oameni vin la intalnirile nationale,deci pe ei ne putem baza.nu contest, pentru unii sunt distante cam mari si poate nu isi permit sa alimenteze.nu stiu cati s-ar inhama la o treba ca asta pentru ca e mult de umblat.ar trebui sa strangem cateva luni bune bani numai pentru acte.
                          sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

nu fiti carcotasi si nu va temeti .. abia v-a venit mintea la cap,eu zic ca la intalniri sa discutm problema asta .. eu unu sunt de accord am mai zis asta ,ma bag si eu ... despre acte ce pot sa va zic un avocat cu onorariu si sa alerge el doar n-o sa alergam 20-30 de insi .. unu e de ajuns, cu sucursalele vedem apoi cum sta treaba...Brutus conteaza pe mine la Bucuresti,
                            Asta e valabil pentru toti: nu trebuie sa fie toata lumea implicata desi ar fi mult mai bne (mai ales financiar in perioada de inceput) ne trebuie un nucleu si de acolo se dezvolta totul ... deocamdata vorbesc vorbe.. trebuie sa ne vedem mai multi la intalnire si sa discutam posibil legislatie, posibil statutl, cam cu asa ceva trebuie inceput (cei ce vor sa se implice si au potential - ma refer si la "dovleac" care vor sa faca treaba)-cine vine cu presupusul mai bine sa scrie pe forum si sa le raspundem delatiat unde e cazut ca sa fie si transparenta si sa priceapa toti...
                            Mult succes la toata lumea, un an nou mai bun, sper ca vom reusi sa facem treaba asta si legal .... La multi ani!
                            http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                              corect,pana acu ai punctat bine.Pe mine ma intereseaza,la ce ne ajuta faptul ca o sa fim un club inregistrat ? Si banii de pe cotizatie la ce vor fi folositi ?
                              Sa zicem ca prima oara,o sa fie cheltuiti pe acte si ce trebuie pentru infiintarea clubului,pe viitor...de cheltuit ar putea fi cheltuiti ,doar pentru organizarea de intalniri...
                              Cunosc situatii in care au aparut certurile,chiar inainte sa se infiinteze clubul,tot de la bani...
                              Astept pareri...

trebuie bagati banii in organizarea intalnirilor,atragere de noi membrii, ca sa sporesti bugetul, publicitate, toata treaba trebuie sa fie .... si repet... TRANSPARENTA,o sa ai nevoie sa atragi si ceva sponsori, dar intai trebuie rezolvate cele de mai sus... certurile ar fi bine sa stea la ele acasa, sa nu se starneasca, este bine ca acestea sa fie aplanate.
                              http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

poate ne strangem mai multi la intalnirea de la paltinis sau unde o fii si vorbim acolo mai multe.dupa inregistrare vom putea atrage si sponsori.dupa inregistrare majoritatea banilor se vor duce in organizarea de intalniri si nu vom mai pune bani de la noi de cazare si masa.totusi daca are cineva idee sau se poate interesa sa zica un cost aproximativ pentru inregistrare.
                                sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google