Constituirea clubului in asociatie cu fundament legal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cred ca o taraganam prea mult, pana la acea intalnire, oricum trebuie intai stabilit statutul... asta se poate face si aici pe forum ... ca sa stim ce documente legislative incepem sa rasfoim... in acest sens asteptam un raspuns de mai sus.. asociatie sau fundatie( necesita un capital sporit)
    http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

pai sa vedem avantaje si dezavantaje la ambele,costuri de punere in aplicare la una si la alta, apoi sa facem un poll si ne apucam de strans bani.
      sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Nu am cautat pe forum...insa s-a mai deschis vreun subiect asemanator pentru inregistrarea LoganClub la nivel national?...cred ca a trecut destul timp pentru a se putea trage o concluzie...eu as inclina catre un raspuns pozitiv...vad ca deja exista tendinte de inregistrari cluburi loganclub la nivel local(adica pe judete...).Ar fi pacat sa nu fie la nivel national avand in vedere modelul auto autohton...

Comment

@viorelu- Da, ideea e buna, dar e greu de pus in practica! Parerea mea e ca multi s-ar simti "legati","obligati" si atunci ideea care ne uneste aici ar avea de suferit. Pe de alta parte,avand un statut juridic, poti discuta altfel cu autoritatile, cu sponsorii, cel putin la organizarea intalnirilor regionale/nationale sau la alte manifestari similare...
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

cel mai bine dupa parrea mea ar fii bine ca organizatorii si coorganizatorii din tara sa ne punem la o discutie fata in fata si sa decidem ce si cum vom face ,ptr. ca fiecare stie cati ,cand vin oamenii la intalniri in fiecare oras ,cunoaste dorintele fiecaruia din orasul respectiv etc... Faceti o propunere intre timp fiecare la clubul din orasul fiecaruia pe baza la ceeace sa scris pana acum aici ,spunandu-le de cotizatie de implicare etc... vedeti ce zic ceilalti despre idee si scrieti aici fiecare cam ce raspunsuri a-ti primit ,dupa care ne intalnim intr-un wikend in centrul tarii undeva si dicutam intre organizatori si coorganizatori ce facem si cum facem ...Eu zic ca asa este cel mai bine.Ar fii bine sa putem legaliza cumva clubul ca vom avea de castigat in privinta sponsorilor ca credibilitate si in fata organizarii evenimentelor pe plan local (intalniri regionale si natioanle conform calendarului deja propus pe 2010) si nu numai putem profita si de putina publicitate prin organizarea evenimentelor la care o televiziune va participa sa fimeze si sa dea o stire mult mai repede si multe alte chestii...
            Ei ce ziceti ?
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Hai sa fim seriosi... Uite, cel mai banal exemplu: de fiecare data a fost ceva de obiectat la intalnirile regionale/nationale, mai ales venind de la cei care n-au participat la organizare (nu arat pe nimeni cu degetul!). Acum ganditi-va cum ar fi sa organizezi pe contributia fiecaruia o intalnire. Pe langa intrebarile alea tipic romanesti, gen "Da' nu e cam scumpa aia?" [si pt asta am un raspuns: hotului ii este cel mai frica c-o sa fie furat], ganditi-va vati o sa mai sara cu retorice gen "Pentru asta am dat eu bani?!". Care s-ar mai obosi sa organizeze ceva din care sa iasa asemenea discutii? Si cu toate ca organizatia/asociatia/cum s-o numi va fi verificata de toate organele posibile si imposibile, prea multi n-or sa fie convinsi ca banii sunt calculati la sange si ca nu-i baga nimeni in buzunar.

sebi8ta [as vrea sa citesti discursul meu in calitate de membru, si nu de organizator], si organizatorii sunt oameni si pot deveni subiectivi si mai mult sau mai putin orientati spre propriile interese, chiar si involuntar. Inainte de toate ar trebui discutat temeinic cu majoritatea membrilor, chiar si cei care nu sunt omniprezenti - pentru ca pana la urma suntem prieteni inainte de toate si vrem sa adunam cat mai multi membri, nu sa-i indepartam pe cei care dintr-un motiv sau altul chiar nu au posibilitatea de a participa mai des la intalniri -, facute sondaje, adunate pareri... Mai exact, foaaarte multa munca la nivel local inainte sa se poata discuta de ceva intre organizatori. Pe langa asta, avand in vedere numarul foaaarte mic de avantaje [de fapt, exista avantaje?] in a fi organizator, nu vad de ce s-ar obosi cineva sa fie responsabil pentru o asemena munca si sa calatoreasca atat, nefiind o masura necesara clubului.

Si sincer, pana la urma, ce avantaje avem din asta? Cum zicea si Seba, cei 2% din impozit pot avea un scop mult mai nobil decat niste plastice la masina. Reduceri primim mereu din toate partile, ajunge sa arunci o privire la Bursa sa vezi asta. Nimic nu se va primi gratuit, totul va fi platit din cotizatia lunara. In final... de ce ar fi indispensabil?

E DOAR UN MOFT. Hartogaraie si bani aruncati pe amenzi.
              Last edited by ReBe; 8 August 2009, 01:29.
              Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

rebe ai scris bine ceea ce ai scris,total de acord cu tine.
                Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

eu am vazut o chestie mai interesanta facuta ... in anglia .
                  Ce am vazut diferit , e ca membrii erau colorati cu negru , si aveau statutul de membrii in club , si restul useri normali,mai exista niste sectiuni ascunse pe care le vad doar membrii cu tot felul de manuale accesibile doar membrilor,s-au cumparat interfete de diagnoza si se foloseau de membrii clubului .Pe langa asta, cotizatia era o suma modica, undeva la 15 lire/an ...ceea ce mi s-ar parea cat de cat ok .
                  In principiu , va rog sa va treceti pe lista cei care doriti membership in club , ca sa ne facem o idee cam despre ce este vorba.
                  Ce statut o sa aibe clubul ... ONG ? care stie mai multe...sa faca un pic de lumina
                  Last edited by Cristi_Xp; 8 August 2009, 12:09.
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

pai inainte sa ne trecem pe lista, trebuie sa cunoastem si noi datele problemei. cine se pricepe sa dea mai multe detalii. eu as fi de acord in principiu, dar la noi cotizatia se intelege o suma de bani lunara care trebuie data (care variaza intre 10 si 40 lei din ce am vazut prin cluburile din tara), nu una anuala cum ai zis tu, de 15 lire, care este o cotizatie mai mult decat buna. parerea mea
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

...va pierdeti in amanunte...accetuand partile proaste(ipotetice sau din experienta altora)
                      Ia sa vedem mai simplificat:
                      -thread special...cu poll,lista...facut(eventual de CristiXP) moderat cu atentie(doar voturi..da sau nu...si inscriere pe o lista cu exprimare acord,ca sa vedem daca are rost prin numar de membrii)...probabil ar trebuie sa dureze min o luna...asa ca...
                      -inregistrare club la nivel national cu filiale in tara(actualele locale...reprezentate prin organizatori eventual)
                      -probabil vor fi multi si cotizatia va fi modica(cred ca intr-un singur cont al loganclub)
                      -la cati vom fi sigur va fi nevoie de cenzor care poate pune la dispozitie in orice moment oricarui membru situatia financiara a clubului.
                      -multitudinea de domenii de activitate ale mebrilor e benefica pentru gasirea omului potrivit pentru functiile ce necesita specializare.
                      -beneficii?...usi deschise mult mai usor din partea autoritatilor in organizarea anumitor evenimente,acces la publicitatea media din tara...(vad ca predomina reportajele cu cluburile de masini straine...luate si SH majoritatea)...si altele exlclus materiale(pentru cine vrea sa incerce o a doua slujba )...zic eu
                      ...ar mai fi si altele,va las pe voi...

Cum a zis si CristiXP ar fi de ajutor o lista si cred ca si un poll...dar nu aici...asa sa vorbim fiecare ce credem in numele altora...ne facem o imagine cam eronata...
                      P.S....despre banii...oriunde se vor isca discutii...chiar si in forma actuala...va pot da cateva exmple cu linkuri,si nu putine...insa nu ar fi de bunsimt...
                      Si mie imi convine formula actuala...insa vechimea clubului,numarul de simpatizanti si in primul rand modelul masinii si faptul ca Loganul e o masina populara in Europa...si nu numai, cred ca justifica inregistrarea.
                      Last edited by viorelu; 8 August 2009, 13:00.

Comment

Salut.Bine punctat Viorel.
                        Numai bine.
                        ps:Vio vreau si eu sa stiu ce obligatii si drepturi avem.(da-mi un mail)_mersi mult.
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

Originally posted by viorelu View Post
                          ...va pierdeti in amanunte...accetuand partile proaste(ipotetice sau din experienta altora)
                          Sau din experienta proprie.

beneficii?...usi deschise mult mai usor din partea autoritatilor in organizarea anumitor evenimente,acces la publicitatea media din tara...
                          Nu cred ca nu s-au putut organiza anumite chestii doar pentru ca nu avem un titlu. Rog pe cei care au organizat regionale/nationale sa precizeze daca a fost asta un impediment. Si daca mai stiti astfel de impedimente, chiar va rog sa mi le spuneti si mie, nu vreau sa vorbesc in necunostinta de cauza.

(vad ca predomina reportajele cu cluburile de masini straine...luate si SH majoritatea)...
                          Nu vad legatura intre a face publicitatea care o fac altii si a avea niste hartii in mana.

si altele exlclus materiale(pentru cine vrea sa incerce o a doua slujba )
                          Au fost discutii si ca de ce e ala si nu celalalt moderator, ca primesc bani moderatorii si alte magarii de genul asta, desi e treaba lui Cristi_Xp ce face cu forumul si cu moderatorii. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar isca daca ar fi puse la dispozitie job-uri... Cine ar decide?

P.S....despre banii...oriunde se vor isca discutii...chiar si in forma actuala...va pot da cateva exmple cu linkuri,si nu putine...insa nu ar fi de bunsimt...
                          Pai tocmai d-aia, deja "pute" pe alocuri din motive fara sens. De ce am mai crea altele?

Sunt de acord cu anutzzz, care mi-a zis mai devreme pe mess:
                          o sa se duca naibii tot farmecu add-hoc.
                          viorelu, n-am nimic cu tine sau cu postu' tau, dar tu ai atins mai multe puncte importante si d-aia l-am ciopartit asa No hard feelings.

Comment

...parerea unora cum ca"uite cum au patit aia,eu nu voi face ca ei ,deci nu exist"...ma uimeste...asta este...vedem ce va fi pe parcurs
                            P.S....faza cu al doilea job a fost doar o parafraza...adica sa nu caute nimeni beneficii materiale personale din banii clubului

Originally posted by ReBe View Post
                            Sau din experienta proprie.

Nu cred ca nu s-au putut organiza anumite chestii doar pentru ca nu avem un titlu. Rog pe cei care au organizat regionale/nationale sa precizeze daca a fost asta un impediment. Si daca mai stiti astfel de impedimente, chiar va rog sa mi le spuneti si mie, nu vreau sa vorbesc in necunostinta de cauza.
                            ...vorbesti in necunostinta de cauza...la regionala Pitesti-Mioveni s-a intamplat asta
                            Originally posted by AG 23 YNG View Post
                            Salut.Bine punctat Viorel.
                            Numai bine.
                            ps:Vio vreau si eu sa stiu ce obligatii si drepturi avem.(da-mi un mail)_mersi mult.
                            ...sunt doar niste sugestii si pareri aici(mai vechi si mai noi) daca citesti mai la inceputul topicului...totul tine de membri loganclub.
                            Last edited by viorelu; 8 August 2009, 13:46.

Comment

Atunci imi retrag afirmatiile in legatura cu beneficiile in ceea ce priveste organizarea Pacat, o tampenie. Recunosc ca thread-ul cu intalnirea de la Mioveni nu l-am urmarit, poate s-a spus ceva pe-acolo.

Comment

Problema nu cred ca trebuie pusa asa.
                                In primul rand cred ca trebuie facut un sondaj daca se vrea asa o treaba.Cat despre cotizatii,beneficii ,etc.cred ca se poate discuta mult si bine.

Eu cred ca se poate face asa ceva,important e daca se vrea.

Si Viorelu are dreptate cand spune ca altfel esti vazut,tratat daca esti oficial(legal) si mai vreau sa spun ca imi place initiativa lui de lobby in acest sens si nu numai.Desi l-am vazut ptr f scurta vreme la o regionala la DEVA ,il vad activ si mereu cu spirit de initiativa. Si asta nu doar aici pe forum ,ci si pe alte site-uri in care se vede ca omul se implica in primul rand sentimental fata de acest CLUB si asta merita toata stiama si admiratia.

Acum sa revin la idee
                                O asemenea initiativa dusa la bun sfarsit cred ca poate avea un potential de dezvoltare cu un spectru foarte larg.
                                Am studiat baza structurii celor de la ACR (automobil club roman) si cred ca se poate invata enorm de acolo.
                                EU cred ca se poate face asa ceva si sunt convins ca pana la urma cineva se va gasi sa o faca si vom ramane cu gura cascata ca defapt drepturile de autor si etc le va avea altcineva.
                                Ma repet,important e sa stim daca se vrea sau nu!
                                Iar daca DA ,atunci se pot trasa niste directii pe parcurs.
                                Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google