Baterie CARANDA Pe Logan?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Baterie CARANDA Pe Logan?!

Salut, din cate stiu eu toate loganurile indiferent de motorizare vin cu baterii ROMBAT.
    Am imprumutat o masina de servici unui angajat care peste wknd a inapoiat-o cu bateria moarta. Eu stiam ca toate loganurile vin cu ROMBAT, insa acum pe masina e o baterie CARANDA
    Stie cineva ceva de existenta acestui tip de baterii pe loganuri sau angajatul si`a schimbat bateria de la masina personala inlocuind-o cu cea de la logan?!

Salut.
    Da asa stiu si eu ca toate au baterii rombat,posibil ca acel angajat sa fi schimbat bateria.
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

Eu nu zic posibil, mai mult ca sigur a schimbat-o el. Cunosc cazuri si la firma la care lucrez... Astia chiar au impresia ca ei sunt destepti iar noi habar n-avem cum e cu masinile astea...
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Bateriile astea CARANDA sunt in auchan sunt foarte proaste......
        Numai bine.
        :fa-i oprire pe salariu si dupa aceea-i spui pt. ce e oprirea
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

Din cate masini am vazut , toate aveau Rombat . Se poate ca omul sa fi luat el bateria buna , si a pus-o inapoi pe a lui , care era moarta . ia-l la intrebari si vezi ce zice .

Comment

mai mult ca sigur a inlocuit-o.......poate de aceea a si avut nevoie de masina in week-end, sa o inlocuiasca pe a lui cu cea de pe Logan......oricum cele Caranda sunt bune....eu o am de 2 ani si nu am avut nici o problema cu ea, iar in iarna o schimb tot cu una Caranda.....bafta
            Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Originally posted by AG 23 YNG View Post
              Bateriile astea CARANDA sunt in auchan sunt foarte proaste......
              ............................
              Sunt baterii foarte bune (si scumpe ce-i drept) cu viata mult mai mare decat un Rombat, afara sunt cautate (se bat de la egal la egal cu Varta, Bosch ).

PS: n-am auzit niciunde ca Loganu sa vina echipat cu Caranda (ar fi fost bine ).

Comment

uite-te la piulite. daca a schimbat-o trebuie sa vezi acolo mici zgarieturi. doar daca nu a lucrat super profi si nu se vede. si mai poti verifica la acea lamela care sustine bateria. o desfaci si vezi daca a lasat urma.
                sigpic

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
                  Sunt baterii foarte bune (si scumpe ce-i drept) cu viata mult mai mare decat un Rombat, afara sunt cautate (se bat de la egal la egal cu Varta, Bosch ).

PS: n-am auzit niciunde ca Loganu sa vina echipat cu Caranda (ar fi fost bine ).
                  Salut Tavi.Nu am avut eu pe masina"asa am auzit, ca sunt proaste,acum...."
                  Eu de cind ma stiu am avut doar Varta,rombat.Bosh a avut fratele si a fost multumit.
                  Numai bine.
                  ps:asa o fi,or fi mai bune decit rombat.
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

Eram dator cu un raspus in threadul asta, intr-un final unul din colegii lui a vazut bateria pe masina lui personala (un peugeot 206). Cum nu era la prima abatere "si-a dat demisia" si s-a dus acasa.
                    Mare grija la persoanele cu care colaborati si in care aveti incredere...

Comment

Nu mai are servici,dar are baterie...
                      Bine gandit.
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Cica sa stai linistit cat iti repara mecanicosi masina.Nu frate stai langa ei fara spaga si alte prosti,asta pentru ca asa i-am invatat.
                        Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google