astazi incercand sa pun husele inapoi pe masina, cand sa pun inapoi spatarul in spate, m-am apasat cu genunchiul pe oala de la rezervor (parca aia e), si am simtit ca s-a lasat in jos. nu stiu cat de tare s-a lasat, pentru ca nu am studiat forma ei inainte. nu cred ca a intrat prea mult inauntru (poate va dati voi seama, daca stiti cum este initial). exista vreun pericol? e ceva dedesupt care s-ar fi putut indoi? sau doar s-a micsorat rezervorul de la 68l la 67l?
Infundat Tabla Sub Bancheta
Collapse
X
-
Salut.Las-o Aline asa,nu-i nimic grav.
Numai bine.Attached FilesUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Daca te referi la plastic, nu-i nimic. Daca te referi la tabla, e ea subtire, dar e tabla ambutisata si: sau nu poti sa o indoi (chestie de greutate sau de forta) sau o indoi si ramane asa, fiindca nimeni nu va incerca sa o traga inapoi. Rezervorul nu e chiar lipit de tabla si chiar daca ar fi nu ai reusit sa strici nimic. De data asta. Ai grija numai la cabluri, ca mie, cand mi-au dat jos din spate sa-mi puna foliile pe luneta au reusit sa se impiedice de vreo doua ori de cabluri, de m-a trecut cu transpiratii prin toate cele.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostNu cred ca ai de ce sa-ti faci griji,stai linistit.Oricum,in rezervor nu e indicat sa bagi mai mult de 50 de litri.
Iar din poze eu nu am observat nimic.
Originally posted by AG 23 YNG View PostSalut.Las-o Aline asa,nu-i nimic grav.
Numai bine.
Originally posted by JREwing View PostDaca te referi la plastic, nu-i nimic. Daca te referi la tabla, e ea subtire, dar e tabla ambutisata si: sau nu poti sa o indoi (chestie de greutate sau de forta) sau o indoi si ramane asa, fiindca nimeni nu va incerca sa o traga inapoi. Rezervorul nu e chiar lipit de tabla si chiar daca ar fi nu ai reusit sa strici nimic. De data asta. Ai grija numai la cabluri, ca mie, cand mi-au dat jos din spate sa-mi puna foliile pe luneta au reusit sa se impiedice de vreo doua ori de cabluri, de m-a trecut cu transpiratii prin toate cele.
cablurile sunt prinse in manunchi si sunt pe partea stanga a masinii, ori eu am indoit tabla pe partea dreapta. nu aveam cum sa ma incurc de ele.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Eu zic sa stai linistit ca nu s-a intamplat nimic grav,cel putin in pozele postate nu se vede nimic.Intre acea tabla si rezervor este o oarecare distanta si nu cred ca ai indoit asa mult incat sa se lase pe rezervor.Binenteles,nu e normal ca sa se indoaie,dar nici nu-i chiar asa de moale incat sa-l lipesti de rezervor.
Comment
Comment