Sistem De Fixare Parbriz GPS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sistem De Fixare Parbriz GPS

Salut!

Am poate (din nou) o problema mai neobisnuita:

Am un sistem GPS Mio Moov 500 de ceva vreme. Problema este ca suportul de fixare de parbirz (ventuza) pur si simplu s-a stricat...L-am lasat fixat pe parbriz ceva vreme, timp in care, de la soare sau alternatii soare puternic/racoare noaptea, condens etc., s-a defectat sistemul de strangere clapeta-arc, bratul nu mai sta fix lipit de parbriz iar din jocul rezultat ventuza se dezlipeste.

Am cumparat recent un sistem dinala ieftin, universal de fixare care parea sa-si faca treaba ok, din nou l-am lasat fixat pe parbriz aprox 2 saptamani dupa care s-a intamplat exact aceeasi problema.

Intre timp m-am prins ca dispozitivul ar trebui scos dupa fiecare folosire, evitand expunerea prelungita a ventuzei la soarele puternic, eventual fixare intr-o zona in care parbrizul este mai putin curbat(la mijloc mai spre baza) etc. Acum caut un alt dispozitiv dar as lua unul identic cu cel primit cu aparatul, intrucat este specific dispozitivului si oarecum mai de calitate.

Intrebarea ar fi daca stie cineva daca/unde se comercializeaza astfel de sisteme de fixare specifice aparatului. Vanzatorul direct (Altex in cazul meu) sustine ca nu se acorda garantie si pt sistemul de fixare, drept urmare sunt cam incurcat. Pe siteul Mio nu apar astfel de accesorii.

Poate are cineva unul de vanzare?

Geo iti dau un sfat,,,,OFF TOPIC,,,Daca reusesti sa iei un alt dispozitiv mai bun nu il mai lasa peste noapte sau pe termen mai lung in parbriz ca risti sa iti sparga hotii masina,pt simplu motiv ca astia isi spun in sinea lor ca ai GPS-ul undeva prin torpedou sau prin masina.Asa am patit si eu pana cand mi-au fortat astia ambii butuci in decurs de 3 luni ,ca aveam ventuzele de la gps si detector in parbriz.Si de atunci numai las nimic la vedere.Sfatul asta este pt cei ca mine care stau la bloc si au masina parcata in strada,,,ca daca stai la curte si ai propriul garaj alta este problema,stai fara griji.

On topic....Incerca si tu la magazinele de specialitate,de electronice sau gsm.

Comment

cel mai bine, incearca un site cu anunturi diverse si daca nu gasesti tu... pune anunt ca vrei sa cumperi, iti garantez ca sunt multe persoane care raman cu suportii dupa diverse "incidente"

Comment

Mersi mult de sfaturi.

Am gasit pana la urma la un magazin online un dispozitiv "Celly Flex GPS" care pare foarte OK dpdv calitativ. Putin cam scump dar cred ca merita (70 RON)

Cover, caricabatterie e accessori per smartphone, tablet e notebook

Comment

trebuia sa incerci pe okazii.ro acolo sunt

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google