Ajutati-ma Si Pe Mine Va Roog

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutati-ma Si Pe Mine Va Roog

Doresc sa imi cumpar si eu un logan 1.4 mpi laureat si as dori sa va intreb daca stiti daca se poate adauga ca optional sau nu stiu tapiteria aceea de culoare bej si bordu am vazut ca e la fel are culoare bej.si nu am bani de prestige ca sa iau direct si as dori sa stiu daca se poate lua cand iti cumperi si pe laureat.multumesc tuturor.si inca ceva sunt nou pe forum si nu prea am experienta asa ca sper sa nu va suparati daca am postat gresit.

14 bucati dintr-un foc...daca mai scrii odata ca pe messenger, iti iei warn...sa zicem ca esti nou si n-ai stiut, dar ai pus o bifa cand te-ai inegistrat pe forum, cum ca esti de acord cu regulile...dar ai semnat ca primaru'...
    Last edited by Seba; 14 August 2009, 03:56.

@geoxxl-Mergi la un dealer si stai pe capul lui, ca de aia dai bani pe masinaCred ca dealerul e cel care iti poate raspunde cel mai bine!
    P.S.- Nu mai folosi limbaj mirc!
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

pe site-ul dacia ai configurator si poti vedea ceea ce vrei tu,dar din cate stiu eu nu cred ca se poate.
      CT-97-VIPsigpic

Comment

La DACIA nu se pot face dotari optionale in afara celor listate.Daca vrei acea culoare bej trebuie sa iei neconditionat Prestige.

1,5 dCi e dezastru total la Renault.
        Last edited by Cromatic; 13 August 2009, 20:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

@Geoxxl mie imi place mai mult bordu' de Laureate,e aiurea bej'ul ala si cu aieratorele gri....
          E mai misto bordu de Preferance decat cel de Prestige
          PS: parerea mea sincera si personala !!!

Comment

plasticele de culoare bej de pe bord le poti monta tu ulterior, daca le cumperi de la dealer. pretul lor oricum o sa fie 'nejustificat de enorm'. bejul de pe usi nu il poti schimba, decat daca schimbi fetele de usi. ori cu toate aceste cheltuieli ajungi la pretul unu prestige sigur... eu zic ca spre deosebire de logan, ambiance si preferance interiorul la laureate este unul foarte frumos. de banii care ii bagi in schimbarea ulterioara a plasticelor, mai bine ii bagi acuma intr-o motorizare mai buna, daca ii ai evident.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Multumesc si scuze pentru scrisul meu.este un forum unde poti afla multe te documentezi foarte bine.inca o data multumesc si scuzele mele, promit k nu se va mai repeta

Comment

Nu merge pusa tapiteria de Prestige pe Laureate ca optiune. Mie-mi place foarte mult interiorul de Prestige, manerele au un gri mult mai frumos decat cele de Preference sau Laureate. Cum spunea cineva mai sus, mai bine ia alta motorizare, macar 1.6 MPI.
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google