Imi facuse unu semn la intrare in carrefour ca am numaru cazut,dupa eveniment l-am mai ajutat eu cu inca 4 holsuruburi pe suport sa fiu sigur ca nu se mai misca de acolo
Prindere Placute Inmatriculare Cu Banda Dublu Adeziva
Collapse
X
-
eu nu l-am vopsit...am decolorat cu acetona marginea aia neagra.nu ai nici o problema din pct de vedere legal...gandeste-te ca daca pui placuta intr-un suport acopera si marginea neagra...deci nu e problema
Comment
-
Banda dublu adeziva pentru exterior BISON ! Gasiti prin supermarketuri sau pe la magazinele de materiale de constructii...la mine a nins a plouat peste placute si n-ai sa vezi sa se desprinda...nu mai zic de jeturile de la spalatorie...sa vad cum le-oi da jos cand o fi nevoie vreodata
Comment
-
@CataLiNNN arata ca un scoci da e un pic mai groasa banda cam 2 mm. lipeste de nu mai dezlipesti. Eu am lipit acasa jaluzele. Jaluzele au cam 1 kg si sunt lipite cu cate 2 bucatele cu lungimea de 5 cm si latime de 1 cm. nu au cazut de vreo 4-5 ani de acolo. ma gandesc cu groaza daca v-a trebuii vreodata sa le dau jos.sigpic
Comment
-
Am şi eu pe Citroenul meu hatchback la nr. din spate. Am folosit Bison dublu adeziv. cea mai practică şi simplă soluţie la zgomote. Deja de un an şi nu am probleme.Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Este voie sa montezi numarul in alt loc in afara celui recomandat de producator?Exemplu: colegul nostru,Fane:
Eu cand am invatat pentru permis (pe vremea mea...) stiu ca nu era,indiferent ca il aveai in stanga,in dreapta,in parbriz sau ca nu il aveai deloc.
Comment
Comment