Accident Cu Loganu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Accident Cu Loganu

Sa nu faceti niciodata ca mine sa va aplecati dupa telefon in timp ce conduceti,de ce spun asta pentru ca am sifonat masina intr-un audi a4 si am iesit cu daune serioase ,plus ca masina fiind luata la sh a mai fost lovita si facuta de mantuiala si abia acu sa vazut adevaratul motiv asta e ce sa fac daca am vazut-o frumoasa.Daca ma puteti ajuta cu niste preturi pentu piese 1traversa inferioara extrema fata 2 suport centralfatada frontala 3 fatada frontala 4semibloc fata [cred ]sau in cel mai bun caz lonjeron parte fata dreapta,5capota fata [sa strambat poate nu e cazu]6 bara fata 7far dreapta sunt rupti suportii far piesele cerute sunt dupa aprecierea mea in cel mai rau caz ,nu am casco Pun si niste poze Spuneti si voi un preteu zic ca la 3000lei da facuta calumea nu asa
    Attached Files

deci pe mine ma costat pe devizul de reparatie pentru un spoiler de mcv si un radiator +manopera 28mil!asa caaaa.....e bine daca ai casco!
    MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

3000 de leI? eu dau aprox 5000 de lei la meridian sa imi repar masina si am un accident extrem de mic
      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

sunt niste preturi de te doare capul... pacat ca nu ai casco... incearca poate gasesti anumite chestii pe la dezmembrari.

Comment

pot sa iti zic din proprie experienta.nu preturile o sa te omoare asa rau,ca slava domnului sunt atatea la dezmembrari si nu merita sa le iei noi,cat mana de lucru!ai noroc daca cunosti pe cineva ca altfel e de rau!mai poti incerca ceva...fa-o de mantuiala cat sa iasa la fata,vb cu vreun "prieten" care face asigurari tip casco...si ii faci frumusel casco si pe urma intrii si tu usor intr-un stalp/copac!iti spun...a mea era prea rau si nu se merita dar la a ta merge!oricum ai face-o ai grija de tine data viitoare si gandeste-te si la siguranta altora!ps.-sfaturi prietenesti de la unu trecut printr-un accident mult mai grav si mult mai vinovat ca tine.numa'bine
          "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

piese secon gasesti pe www.***************,au cam tot ce iti trebuie ,nu stiu daca si executa lucrari de mecanica si tinichigerie dar ,incearca ,prin ce treci acum ,am trecut anul trecut ,tot fara casco si abia venit de la mare ,mai rau nu se putea .mult noroc.
            http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

@denisbossu: Nu vreau sa rasucesc cutitul in rana dar sincer, nimeni nu ar trebui sa ignore momentele de neatentie la volan. Ce te faceai daca-ti ramanea telefonul sub pedala acceleratie la depasirea unei coloane, avand si masina in fata, de pe contrases?...si variantele posibile, sunt nenumarate.
              Partea fericita, ca de fapt exista si acea parte fericita, trebuie sa te bucure, deoarece e bine ca nu s-a soldat cu sange, dosare de cercetare penala sau alte istorii...tabla se indreapta!
              Acum, referitor la reparatii si luand in calcul afectarea structurii de rezistenta, eu vad existenta a doua alternative posibile:
              1. Sa repari masina cu ceva cheltuieli dar cu certitudinea ca ai asigurata siguranta din toate punctele de vedere!...dar cum vad ca e vorba de lonjeroane, deja se pune problema centrarii caroseriei(sa calce rotile spate pe urma rotilor fata) cat si a certitudinii ca noile lonjeroane sunt perfect aliniate(cel schimbat sa nu fie montat nici macar cu 1mm. in fata sau in spate fata de original) altfel, masina va avea o pozitie putin oblica in mers, lucru ce va influienta controlul ei in curbe.
              2. Sa repari masina cu cheltuieli minime si sa scapi de ea, luandu-ti alta masina...dar ma intreb daca nu ar trebui sa ai ceva remuscari fata de cumparator, in momentul vanzarii...asta doar ca o parere personala!

Iti doresc sa chibzuiesti bine si daca te hotarasti sa pastrezi masina, incearca pe cat posibil sa faci o treaba trainica, cu pasi marunti si siguri!

Mult succes, cu reparatia masinii!
              Last edited by angel; 16 August 2009, 23:52.

sigpic

Comment

Multumesc celor care mi-au raspuns dar nu am ce face trebuie sa o fac cum trebuie si pe viitor o sa ma gandesc serios la casco si am sa merg doar ca un mos batran

Comment

gasesti piese la dezmembrari si o faci o sa cam dureze daca nu prea ai bani mai ales daca e si cu lonjeronu ....dar la ce te referi cand spui ca se vede ca a mai fost lovita si nu ti-au sarit airbagurile?

Comment

Originally posted by denisbossu View Post
                    ......nu am ce face trebuie sa o fac cum trebuie si pe viitor o sa ma gandesc serios la casco si am sa merg doar ca un mos batran
                    In trei cuvinte, m-ai convins de faptul ca stii ce vrei de la viata si esti un tip realist!...si nu e musai sa circuli ca un mos batran, ci sa stii ce anume conduci.

Dupa cum gandesti, sunt convins ca o scoti la capat, asa cum trebuie!

Felicitari, pentru toti ce gandesc in acest fel!!!

sigpic

Comment

Originally posted by danny_finutzu View Post
                      gasesti piese la dezmembrari si o faci o sa cam dureze daca nu prea ai bani mai ales daca e si cu lonjeronu ....dar la ce te referi cand spui ca se vede ca a mai fost lovita si nu ti-au sarit airbagurile?
                      Am vazut acum la accident ca a mai fost lovita pentru ca lonjronul partea dreapta era acoperit cu chit care a sarit la impact si sa vazut adevarata opera si airbagurile nu au sarit deoarece nu a avut deceleratia necesara necesara de a declanja airbagurile doar calculatorul a rams blocat

Originally posted by angel View Post
                      In trei cuvinte, m-ai convins de faptul ca stii ce vrei de la viata si esti un tip realist!...si nu e musai sa circuli ca un mos batran, ci sa stii ce anume conduci.

Dupa cum gandesti, sunt convins ca o scoti la capat, asa cum trebuie!

Felicitari, pentru toti ce gandesc in acest fel!!!
                      Asta e viata nu am ce sa fac ,e rau fara masina
                      Last edited by denisbossu; 18 August 2009, 13:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google