am deja aproape 70.000 de km si mi s-au c-am dus amortizoarele si as vrea sa le schimb as fii interesat de niste preturi care sunt cele mai bune si daca ar trebuie cu ele odata si arcurile schimbate ?
ce amortizoare recomandati
Collapse
X
-
-
amortizoare bilstein gaz sport + arcuri sport H&R coboara garda la sol cel mai frumos
11mil + 5-6 milPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
Vrei amortizoare normale sau sport?
Comment
-
pai cred ca pretul la alea normale e cam tot pe acolo cu astea sport,doar ca astea sunt mai rezistentePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
Pe mine ma intereseaza niste amortizoare normale, nu sport ca la ce drumuri am aici, cu alea sport raman fara plombe la dinti. Am mai bine de 30 000 km, si parca nu-mi mai plac amortizoarele de pe masina cum amortizeaza, sunt foarte rigide si vreau sa le schimb cu unele mai confortabile si mai fiabile. Idei?
Comment
Comment