If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut,
ma poate ajuta cineva cu o informatie?Eu am un Logan 1.5 dci 70cp si am probleme cu injectoarele..as vrea sa-mi montez un sistem de injectie Bosch..aveti idee daca se poate?
Multumesc!
La servisuri mi-au explicat ca materialul din corpul pompei delphi ar fi vinovat pt. blocarea injectoarelor .Loganu mai are garantie dar la reprezentanta zic ca vina o are motorina si nu recunosc oficial defectul. Ma gindeam ca singura varianta este sa schimb tot sistemul de injectie cu un alt tip. Astept cit mai multe sfaturi.Daca ati facut-o unde si cit m-ar costa. Va multumesc anticipat.
Dupa cite am citit pe forum am ajuns la concluzia ca sistemul de alimentare delphi are o mare problema .Sint interesat daca il pot schimba cu unul bosch si cit m-ar costa? Multumesc.
Ma mir ca din atatia loganisti cu experienta nu ne poate spune nimeni daca se poate sau nu adapta injectie Bosch pe un dci . Eu lucrez la o firma mare de piese auto - am facut comparatia intre Logan 2007 si unul 2013 .
Surpriza mare a fost cand am constatat ca pe modelul 2013 au fost montate
si pompe Delphi si pompe Bosch - ceea ce ma duce cu gandul ca prinderea pompei pe bloc este compatibila . Cureaua de distributie la 2007 are 123 dinti - cureau la injectie Bosch are 119 (dar banuiesc ca este o problema care se poate rezolva ). Cum si pompa de inalta de la golanul meu 2007 / 95k e terminata (span in rezervor si "bate" un injector ...astept sugestii si idei , dar mai ales pe cineva cu Logan faza 2 - poate ne ajuta cu ceva poze de pe la motor / distributie. Daca tot trebuie sa refac tot sistemul de injectie macar sa il trec pe Bosch.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment