"Maneta" Semnal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "Maneta" Semnal

salut am si eu o intrebare , dupa c dau semnal stanga (sau dreapta) virez (s/d) si se aude click click cam la juma` de rotatie (cu semnalul pus) , e posibil sa se fi rupt ceva de la maneta ? ce ii pot face?

nu se intampla nimic. e perfect normal. asa face la toate, pentru ca tu cand semnalilezi stanga si virezi dreapta, la revenire in pozitia 'drept' el vrea sa declanseze semnalul, dar nu are cum pentru ca semnalul (semnalizarea) e in partea opusa virarii volanului...daca intelegi. nu prea stiu cum sa iti explic
    Last edited by B 83 RMJ; 16 August 2009, 19:45.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

pai nu e normal ptr ca dak eu dau semnal stanga si apoi dau stanga de volan face click click click si invers dak dau semnal dreapta si apoi virez dreapta la fel face

Comment

cum spunea alin: "asa face toate", incearca sa nu tii de maneta in timp ce virezi, las-o sa-si faca de cap, adica sa revina, nu are nici un sens sa semnalizezi in viraj, participantii la trafic te-au vazut deja...

Comment

aceiasi problema la mai mulde modele de masini, nu numai la logan
          stai linistit
          sigpic42.453.149

Comment

ai desfacut cumva capacul acela de dinaintea volanului?...
            sigpic

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google