Promotia Petrom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Promotia Petrom

Salutare am si eu o intrebare:
    A castigat cineva dintre noi un fabulos plin (150Ron) de la Petrom?

suna mai bine ...a castigat cineva benzina pe viata ? ) si acel cineva sa fii avut motor "dizal"

Comment

Tusea, junghiu' si stranutu"
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

In afara de mail-uri enervante cu cat sunt de aproape de castig, doar experienta...
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Asta e o chestie pur romaneasca, de genul "noi ne facem ca muncim, ei se fac ca ne platesc!". Cine stie ce papagali cu salarii mari din Petrom trebuiau sa-si justifice lefurile si au "inventat" asa-zisul concurs. Ma rog, promotie. Daca se vroia sa fie o treaba corecta, nu se impunea minimumul sumei pentru a primi un tichet sau un cod...
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

nu credeti in povesti de adormit copii va rog.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Eu am trimis 3 coduri si nu am castigat nimica!!

Comment

Dar care ii suma minima de care trebuie sa bagi? Eu sincer nici nu stiam ca tre sa bagi de o anumita suma....

Comment

Nu este o suma de care trebe sa alimentezi trebe sa bagi minim 30 de l cu orice sortiment de carburant de la ei!!

Comment

eu am trimis cel putin 15 sms uri si degeaba....e vrajeala curata.

Comment

au nevoie de clienti si uite asa marea inseloterie ca la 6 din 69
                      sigpic

Comment

mai degraba la rompetrol cu adunatu` bulinelor si primesti un tricou, un fes, fular...
                        sigpic42.453.149

Comment

Ca doar vine iarna,nu?Toti viseaza la un castig dar sa sti ca cel care face concursul nu o sa piarda niciodata.
                          Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

Azi am alimentat din Sighisoara si am intrebat pe casier daca s-a castigat un plin si el zice sa sti ca s-a castigat!!

Comment

povesti nemuritoare, eu nu cred nimic- reclama si lipsa de clienti

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google