In alt petrom in care am mai intrebat a zis ca nu s-a castigat dar casierul de aicea mi sa parut destul de sincer daca el m-a mintit va mint si eu pe voi!!!
Promotia Petrom
Collapse
X
-
Un Plin la 15 Minute
Am trimis 2 coduri si am castigat EXPERIENTA
Aici puteti gasi lista castigatorilor
....Attached Files
Comment
-
Pai la cat de lunga e lista, 2 coduri e putin.
Apropo, oare lista e reala?
Eu zic ca e vrajeala pe banii clientilor. S-au inspirat de la coca-cola ca aia aveau castiguri din 5 in 5 min...Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Eu trimit in fiecare saptamana cel putin cate vreo 10-15 coduri pe net... si nimic de fiecare data scrie ca mai incearca) acuma ar fi culmea macar 1 amarat de plin sa castig dupa atatea coduri... dar nimic.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Ce-a mai mare escrocherie
O alta promotie incheiata la data de 31/08/2008
Alimenteaza cu minim 35 de litri de benzina Top Premium 99 gasoline de la orice statie Petrom si castigi garantat o sticla de 0.5 litri de Coca Cola. In plus poti castiga unul dintre cele 3 Volkswagen Golf GTI sau unul dintre cele 99 de GPS-uri.
La fiecare alimentare de minim 35 de litri in orice statie Petrom primesti automat o sticla de Coca-Cola de 0.5 litri si un card razuibil cu un cod unic. Pentru a avea o sansa la tragerea la sorti, codul unic trebuie trimis prin SMS la 1864 (numar cu tarif normal). Fiecare cod trimis inseamna o sansa de castig.
Hai sa vedem cati dintre noi au castigat.Attached Files
Comment
-
SoNyKeL Un baiat cu simtul umorului, asta e bine
Uitasem de premiile acordate
- 3 x Volkswagen Golf GTI x 62,740.8 RON
- 150000 x Sticla de Coca-Cola de 0.5 litri x 1.57 RON
- 99 x Sistem GPS x 534.36 RON
.................................................. ........
(476,624 RON)
Comment
-
Fix Bambuchea... Bai daca e atat vrajeala si atata fraiereala si teapa si toate cele. Ia nu mai alimentati de la ei. Eu raman client, vreau sa fiu eu singuru prost care-si ia teapa , se poate?
Nu de alta dar 3golfuri si 100gpsuri nu mi-ar strica.
Apropo cine draq a deschis topicu la intrebari frecvente , ca nu ma intrebari frecvente nu sunt.
sigpic
Comment
Comment