Promotia Petrom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

vreau sa va zic ca eu eram cred ca cel mai sigur ca e vrajeala concursul.
    Tin sa precizez ca ieri am aflat ca verisoara mea a castigat benzina de 150 ron. A si alimentat...deci nu era concursul vrajeala pana la urma. Desi tot nu cred ca premii mai mari chiar se dau pe bune...cunosc multe cazuri ...
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Eu cred si am trimis 6 coduri cu toate ca nu am castigat nimica dar incercarea moarte nu are!!

Comment

Eu cred ca astia de la Petrom au intrat pe forum...
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Eu am facut plinul la Petrom in week-end...nici nu mi-au dat ceva (cupon,puncte, etc) dar si eu am uitat sa le cer ceva
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

batea la ochi, si au zis sa faca niste plinuri. huuuuuoooo
            nu ar fi facut promotia asta cand era 2.7ron benzina )) de 150 faceai rezervoru ochi

Comment

eu acum trimit 2coduri... sac sac sa va fac in ciuda

aporpo nu stiu daca a-ti ob servat care-i ``vrajeala``
              cand trimit codul ei iti zic ca bla bla bla felicitari codul e activ 12ore si va participa la extrageri din 15 in 15min adica 48de extrageri...
              dar in acelasi timp pe talon scrie extragerile incep cu ora 8:00 si se termina la 20:00... deci daca trimiteti ca mine la ora 10 deja ati pierdut 2ore adica 8 extrageri daca trimiteti seara la 19 mai aveti dreptul doar la 4extrageri
              Last edited by SoNyKeL; 7 September 2009, 10:11. Reason: Automerged Doublepost

sigpic

Comment

SoNyKeL, la rompetrol macar primesti ceva pe bulinele alea, dar la petrom ramai cu "mai incearca. poate data viitoare..."
                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

A castigat pana la urma cineva marele premiu (benzina pe viata)?

Comment

a castigat taica-miu un plin. sunt de fapt 3 bonuri de 50 ron. a trimis decat un sms. eu am trimis vreo 3-4 si nimic. In trecut a mai castigat un prieten de-al meu o cisterna de benzina.....

Comment

Pai e si normal sa mai castige cate unu din cand in cand, mai ales ca fiecare promotie trebuie anuntat si justificata in fata unei comisii... nu e asa simplu cu premiile astea. Si la urma urmei e si normal sa castige cate unu si o cistern... asa isi fac reclama, prostimea afla si se imbulzesc ca fraierii... eu unu nu am luat nici o bulinuta si nici un talon... nu le iau niciodata. Aveam un card la Mol, de sunt si client fidel, dar am renuntat la el... am avut nevoie sa intind niste chit si am zis ca e singurul lucru pe care nu dau mai mult de 2 lei. Deci in concluzie... nu exista promotii decat la produsele pe cale sa expire intrucat producatorul prefera sa mai amortizeze din pierderi si sa le dea pe lucru de nimic decat sa le arunce in totalitate... cum benzina nu face mucegai, nu vad nici cel mai mic interes decat o semi-manipulare... sa-i zic asa. Apropo... la o companie petroliera ( nu dau nume) cica aveai sansa sa castigi un rucsac... ei bine eu am castigat vreo 5... si nu am alimentat nici macar 1 litru... lucreaza vara-miu acolo cam asa stau lucrurile peste tot... am inteles ca ATV-ul este deja tocmit deci nu am cum sa ma bag
                      sigpic

Comment

Prostii de adormit copii.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google