Cum Se Dau Jos Inelele Aeratoare/manerele Usilor?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Se Dau Jos Inelele Aeratoare/manerele Usilor?

Cum se dau jos inelele aeratoare, dar manerele usilor? Imi este frica sa incerc sa nu cumva sa stric/rup ceva la aceste inele sau manere.Intreb deoarece vreau sa mi le vopsesc argintii.Daca ati avea eventual poze, ar fi perfect.Multumesc!

trage de ele tare (de aeratoare)!
    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

simplu. mergi la o intalnire LC Sibiu si te ajuta baietii sigur. la manere ai nevoie de o surubelnita torx sau e buna si un dreapta ca se poate. desfaci surubul si pe urma partea mai ingusta a manerului o ridici in sus. nu-ti fie frica pentru ca nu ai ce strica, rupe sau pierde pe acolo
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Salut.Alin era vorba de manerele exterioare,acolo e ceva mai complicat si ceva de munca.
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

pai se poarta vopsirea inelelor si manerelor de interior, nu cele din exterior. si oricum, omul nu a specificat.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Da,Alin,ai dreptate.Sorry.
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

Ma refeream intr-adevar la manerele interioare.Va multumesc inca o data!

Comment

Aeratoarele le deschizi si le pui sa stea orizontal(=),apoi tragi de cerc.
                MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Am reusit sa vopsesc atat aeratoarele cat si manerele interioare.Le-am facut si cu lac.Sper doar sa tina vopseaua cat mai mult..

Comment

trin daca le ai dat cu lac inainte

tin destul
                    Last edited by alexutzzu; 8 December 2009, 18:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

pana ai stat sa scrii ,veneai pana la mine la lucru si te lamuream ,mai ales ca azi mi-am schimbat manerele exterioare la toate portierele,ptr. orice problema ,cauta-ne si te descurcam, toate bune.
                      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google