Vi Se Intampla Si Voua

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vi Se Intampla Si Voua

cand bagi in marsarier sa va caraie ,am constat ca mereu face asta .oare mai trebuie strans cablul de ambreaj?

la mai toate loganurile face, inainte sa bagi in marsariere incearca sa ridici putin ambreiajul si sa vezi ca nu o sa mai faca.
    sigpic
    The MVP

Comment

marsarierul nu este sincronizat, de aia se intampla sa mai caraie.
      mai caraie si cand nu ai rabdare sa faci bucla cum trebuie si incerci sa bagi in viteza "pe diagonala".
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

La mine tot timpul caraie cand bag in R (de la racheta). Am incercat sa strang cablu' de ambreiaj, sa-l mai defac, degeaba. Am verificat uleiul in cutie si e curat ca lacrima, e la nivel cum trebuie sa fie. M-am resemnat si merg pe ideea ca "asa face toate".
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

incearca sa opresti detot,miscarea rotilor,cand bagi in mansalier,si daca nu vrea din prima baga in a 1 si porma incearca iar.LA mine nu caraie :| ,da recunosc ca cateodata intra mai greu,trebuie sa fac vreo 2-3 incercari sa intre
          Dau 2000 de parai si cumpar tot...

Comment

da..la mine cateodata nici nu vrea sa intre deloc...trebuie sa incerc de 3-4 ori....asta e..si eu m-am resemnat...nu este sincronizat marsarierul....nu e bai,....nu se strica nimic.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

de intrat intra in marsarier dar intrat caraind ,nu am prob sa nu intre si sa o fortez doar ca este prob cu acest carait.si ma gandeam sa nu fie de la cablu de ambreaj.

Comment

laur vezi ca TopCat a raspuns la obiect.... restul bla bla bla. Si la mine cirie, dar daca bag corect in R nu mai face asa ;) Oricum nu-ti fa probleme. La multi km fara evenimente ;)

Comment

pana si la golf 5 am auzit carait ;) in mansalier. Si ala are schimbaturu pe cablu.nu pe tija ca loganu pe benzina
                  Dau 2000 de parai si cumpar tot...

Comment

La mine de noua caraie indiferent cum as lua "curba", da aia veche cu 15.000 km nu facea.

Comment

laurlaur71...pe viitor te rog sa folosesti functia search si sa dau un titlu mai aproape de adevarata problema topicului deschis de tine.
                      Se continua aici.
                      sigpic

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google