Amenda Radar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Amenda Radar

am si eu o intrebare :

dupa cat timp vine amenda radar acasa? ca am luat cu un tov masina prietenei mele sa mergem sa luam niste floricele si am dat o tura mai mare cu viteza peste 100 si am trecut pe langa un echipaj care oprea masinile luate de radar....... pe noi cred ca ne-au scapat ca erau destule masini inscrise in trafic in momentul acela!

ps: daca va intalniti cu tata " ciocu mic" ) ms ms
    Interactive Design Lights & Sound <- click

in primul rand ar trebui vizualizat la sediul politiei ce a intregistrat radarul si camera video a acestuia. apoi trebuie scrisa amenda, si apoi depinde de cat de repede se misca posta.
    si nu in ultimul rand, ar trebui sa te gandesti serios s-o lasi mai incet.
    bafta!
    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Lasa amenda de radar,e bine sa nu te fi filmat ca peste 100 de se ia 3 luni permisu

Comment

de la 100 in sus in localitate e dosar penal, si suspendarea permisului 3 luni.

si eu am intrat ieri dimineata la 9 in sibiu dinspre brasov, si radarul era pus chiar dupa prima curba dupa ce era semnul de intrare in sibiu, si am intrat in raza lui cu 80. mai incolo la benzinarie era un politai care avea 2 masini oprite si era la una dintre ele (era pieton ca sa zic asa, ca nu avea si masina). am crezut ca ma opreste, dar nu m-a oprit. sper sa nu ma trezesc cu amenda in posta o sa o contest si o sa spun ca eram 7 persoane in masina si motorul de 1.4 mai mult de 50 nu prinde;))

amenda in plic are termen de 'livrare' 6 luni dupa comiterea faptei. deobicei vin dupa 5 luni.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Si pe mine cred ca ma luat azi radaru ;)) eram inafara localitatii si aveam un pic sub 100 dar nu ma oprit nimeni iar cel din dreapa a spus ca pe radar avea pusa sapca asa a vazut el deci e posibil sa fi scapat??

Comment

5 luni pfoaaa....... a belit-o (ca tov meu a condus) )

Comment

pai daca era tov tau (cum zici tu), atunci la ce trebuie sa 'ciocu mic'?

apropo, ala daca nu recunoaste ai pus-o tu
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

eu ?
                nooo ..... pretena ))

Comment

pai si daca te pune sa alegi intre amenda+dosar si ea ce faci? esti laş si o lasi pe ea nu

Comment

pai n-am carnet ))

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google