Consola Centrala DIY

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Consola Centrala DIY

cu respect va salut domnilor; nu am mai aparut de mult timp pe gazon ,dar asta pentru ca nu imi place sa pierd timpul atunci cind nu am nimic de spus;deci,ce vreau eu sa intreb este: a modificat cineva consola central la logan ?consola centrala insemnind partea dintre bord si frina de mina.credeti ca este asta o provocare pt cei indeminatici si cu putina imaginatie?

pai ce sa modifici la ea , culoarea ?
    baga detalii

Comment

Arunca un ochi la dsign pe "My ride", doar pe el il stiu ca a modificat consola si traversa.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

nu prietene ,forma ei ,si chiar si culoarea;toata lumea vopseste putin plasticele, dar nimeni sau aproape nimeni, nu face altceva.aici esta 'durerea'mea

Comment

pai, prietene, daca este chiar asa mare durerea asta a ta ai putea incepe sa o tratezi... adica sa iti pui imaginatia la contributie si sa modific consola. Dupa aceea ai putea sa ne arati si noua cum ai facut.
          sigpic

Comment

Prietene, eu de forma ziceam, nu de culoare, dar daca nu te-ai uitat acolo nu ai de unde sa stii despre ce vorbesc.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

aici este un model de consola... este de pe o Laguna 2 si este luata de pe threadul lui Bolo. Sper sa nu se supere ca o folosesc... din cate am inteles in curand o sa aibe si masina lui o asemenea consola.
              Attached Files
              sigpic

Comment

Originally posted by sinx View Post
                aici este un model de consola... este de pe o Laguna 2 si este luata de pe threadul lui Bolo. Sper sa nu se supere ca o folosesc... din cate am inteles in curand o sa aibe si masina lui o asemenea consola.
                mama cat de scula arata...vreau si eu

Comment

Adevarat chiar foarte tare zici ca e din fabrica pusa acolo ...unde putem sa aflam mai multe detalii despre un pret ceva??
                  In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                  sigpic

Comment

chiar ca arata foarte bine ,si poate fi un punct de plecare pt.un model original de consola

Comment

tareeee rau ! alte poze mai ai?

Comment

Frateeeeeeeee, chiar ca arata bine..... am ramas masca.... scaunele sunt tot de laguna II?

Comment

Originally posted by sinx View Post
                          arata foarte bine, insa mie-mi plac cel mai mult scaunele

Comment

detalii despre consola puteti afla de la user-ul BOLO
                            Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

foarte tare da eu cred ca nu intra intre scaunele care le avem acum pare cam lata centurile nici nu se mai vad cred ca scaunele alea sunt mai inguste dar arata beton

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google