Problema Cu O Camera Video Sony

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Cu O Camera Video Sony

Salutare tuturor. Am si eu o mica problema si poate ma puteti ajuta inainte de a apela la un service. Am o camera video Sony Handycam dcr-hc42e. Problema este ca nu mai merge display-ul si sta mereu stins. Functioneaza bine, filmeaza, reda, functiile de touchscreen ale display-ului merg numai ca nu apare nimic pe el. Stiu ca merge touchscreenul pentru ca atunci cand leg camera la TV si redau de pe ea pot folosi display-ul pentru a derula, play, etc... apas pe el unde sunt ''butoanele'' si camera raspunde perfect. Trebuie sa o duc la service? Sau o pot repara singur ( adica sa aibe ceva deplasat si simplu de reparat) Exista oare vreo setare care sa anuleze display-ul?

Poate se pricepe careva de aici sa o repare, contra cost, bine-inteles. Numai bine si sper sa ma puteti ajuta.
    Attached Files
    sigpic

Cred ca trebuie sa o duci la un service, banuiesc iluminarea display-ului ca e de vina. El afiseaza si merge bine doar ca fara iluminare din spate nu vezi nimic pe el. Daca e in garantie mergi cu ea inapoi, daca nu, atunci apeleaza la vre-un service specializat in lucruri fine (chiar si la cei care repara telefoane mobile) nu la cei care repara televizoare.

Comment

Din cate a spus, display-ul functioneaza dar numai cand e conectata la tv. Este posibil sa fie doar o setare de genul mod economic, etc. Sau vreun mic contactor defect, care sa sesizeze ca display-ul in pozitie deschis, etc. Ori vreo problema de soft, unde deja e cam nasol.
      GL-22-TOF

Comment

E un service pentru camere Sony in Bucuresti in zona Aviatiei,se numeste O-Video,a fost un coleg de-al meu cu o camera mai mare Sony si s-a rezolvat treaba,foarte profesionisti. Cauta pe google si da-le un telefon.
        1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

multumesc mult de sfaturi... sper sa reusesc intr-un final sa o repar...
          sigpic

Comment

Eu am un DCR-HC 37E .La mine a fost tocmai invers , nu se mai stingea display-ul cand il pliam . Am gadilat putin cu un ac comutatorul de la balamaua display-ului si si-a revenit.

Comment

bun si varianta asta... o sa incerc sa vad daca e de acolo... mai intai trebuie sa vad care este comutatorul...
              sigpic

Comment

Pozitia aproximativa unde este acel comutator la camera mea.
                Attached Files

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google