Seara buna am si eu o nedumerire putin off : am impresia ca, cateodata servo merge mai greu respectiv mai usor decat normal !!! Golanu are 4 ani, 88000km si lichidul de la servo neschimbat . Nedumerirea a inceput la cateva luni dupa achizitionare polizorului dar am 2 pitici pe cerebel care mi-au zis sa nu spun nimic
Schimbare Ulei Servodirectie La 1,4; 1,6 Mpi
Collapse
X
-
E perfect, d-asta vand ăștia cu piese de Dacia ca ulei pentru servo-directie la Logan. Am si eu dintr-asta.
Comment
-
Este electro-hidraulica, deci ai bidon de ulei.
Diferenta o face pompa electrica la tine, fata de pompa actionata de curea la benzinare. Dar treaba tot cu lichid se face, asa ca, o data la 4 ani trebuie schimbat
Comment
-
am schimbat uleiul la servo acum 2 sapt aproximativ, nenea care l-a schimbat a pus mult ulei in vas peste semnul de max,cand a bagat si filtrul acela din plastic deja a dat pe afara, deci era full vasul, a pus capacul si a spus lasa l asa ca nu are nimic,... hmm eram cam nedumerit. azi am umblat si am scos cu o seringa pana am ajuns la semn. SCHIMBARE merge mai usor servo. am impresia ca era vasul era plin ochi si nu mai putea face aerisire (parerea mea), dar nu era ok cu vasul asa plin. am uitat ,am luat si filtru sau ce se este sita aia , avea putina pilitura , am curat putin si am pus o la loc
Comment
-
am si eu o intrebare...din cauza ca se invartea volanul greu...in special cand faceam manevre pe loc, am verificat nivelul lichidului din borcan si am obs ca nu mai aveam lichid...am venit si eu in casa mandru ca am descoperit cauza pt care volanul se invartea greu si i-am zis lui taicamiu sa cumpere lichid si sa schimbe....si acum cateva zile a venit si mi-a spus ca a rezolvat si ca a pus... ULEI HIDRAULIC. A mai auzit cineva asa ceva sau a mai pus cineva ???Good must love stupid people, He made so many !!!
Comment
-
Completare lichid servo logan 1.4
astazi e prima data cand observ lichidul de la servofrana sub minim (Logan 1.4MPI). si nu as vrea sa-l schimb pentru ca loganul meu are 3 ani si 30.000 km. stie cineva ce ulei este original in instalatie ? cu ce imi recomandati si in ce fel sa completez ?
multumesc anticipatwww.loganclub.ro
Comment
Comment