Schimbare Ulei Servodirectie La 1,4; 1,6 Mpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SAE J 1703 DOT 4
    Pentru 0.5 l de lichide de frana care te va costa 12-15 lei, te zgarcesti? Mai pui ceva manopera si ai lichid nou in instalatie. Ai de unde alege, DOT 4 sa fie, scrie si pe vasul cu lichid din compartimentul motor, pe capac daca imi aduc aminte.

Comment

• vreau sa vad daca in timp de 1-2 saptamani am pierderi... brusc mi-a scazut sub minim... daca nu am pierderi ... o sa il schimb tot. prefer sa pierd 15-20 lei si sa stiu o situatie batuta in cuie decat sa pierd 50 lei pentru aceasi situatie ...
      www.loganclub.ro

Comment

• Salut. Am observat recent ca mi-a crescut nivelul lichidului de servo cu vreo 5 mm peste nivelul maxim, in conditiile in care luna trecuta era sub nivelul maxim cu vreo 2-3 mm. A mai intalnit careva problema asta?

Comment

• azi am schimbat lichidul cu mobil atf 220 si la capat de cursa se aude un carait si-mi scad turatiile +ca-mi merge volanul mai greu !!! ce sa fac ? help me !!!!!

cautand pe internet am gasit filmuletul asta ce seamana cu zgomotul meu numai ca e pe sandero http://www.youtube.com/watch?v=9wV_2AajQBE
          Last edited by user2000; 7 September 2011, 13:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• chiar nimeni nu stie ?

Comment

• zgomotul la capatul cursei la pompele servo actionate de curea e absolut normal
              si la a mea face, si la o masina nou nouta din show-room va face la fel
              pur si simplu asa functioneaza
              a mea a facut asa din prima zi, de cand am luat-o si am facut viraj maxim stanga sa ies din curtea reprezentantei, despre asta merge si acum, 7 ani mai tarziu

Comment

• deci... sa ne intelegem clar :
                1) inainte de schimb NU facea asa
                2) merge volanul o idee mai greu si nu ca m-ar deranja dar nu sunt obisnuit si mi se pare cam aiurea
                3)si atunci daca e absolut normal de ce imi scad turatiile ?

Comment

• probabil nu ai observat tu
                  incearca la o alta masina pe benzina, chiar si noua: o sa vezi ca face la fel

Comment

• imi cunosc foarte bine masina si iti zis ca sunt sigur 100000000% ca NU facea asa

Comment

• Cate de-astea am auziiiit Sa fi tu sanatos

Altfel, dupa relatarile tale, n-ar trebui sa mai schimbam nici un lichid, sa nu cumva sa se strice agregatul... Sa fim seriosi.
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• am schimbat uleiul se la servodirectie cu ADDINOL ATF DIID (pe spate scrie si Dexron IID) iar acum mi se pare directia mai rigida si nu revine usor dupa ce virez stg-dr. DE CE?
                        p.s. am schimbat si bratul inferior pe stanga
                        Logan 1,4MPI din 2008 24.000km.

Comment

• nu ar avea de ce sa mearga greu ca acest tip de ulei se pune(D2)poate e doar o impresie de a ta

Comment

• azi am schimbat si eu ulei cu elf si pot sa zic ca merge mai usor volanul uleiul de uzina lam avut 6 ani si mergea cam greu volanul

Comment

• marca renault (deci si dacia) recomanda uleiurile elf (si dacia oil este facut tot de elf), recomandare facuta pe baza unor teste de anduranta. nu este de mirare ca sistemul hidraulic al directiei devine mai performant cu uleiul elf. personal recomand folosirea doar a marcii elf pentru toate uleiurile utilizate (motor, cv, servo).

Comment

• Eu Elf as pune doar in cutia de viteze, intr-adevar acolo doar el pare ca se potriveste destul de bine si ma refer la NFJ 75w80. In rest nu vad superioritatea uleiurilor Elf la absolut nici un alt capitol in comparatie cu uleiuri gen Castrol, Mobil 1, Aral, Motul...ba din contra, mai ales la uleiuri de motor e cam sub nivelul lor la full sintetice.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google