If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai daca tot am primit-o cadou am sa incerc sa o montez , ca astazi ce-i drept a fost sarbatoare dar de luni incolo ii dau pedala.In cazul in care intampin vreo problema am sa va cer ajutorul vostru.
Eu zic sa o montezi la cineva care stie, chiar daca te mai costa manopera. Baietilor care fac asta zi de zi, care traiesc din asta, le ia vreo 3-4 ore un montaj. Gandeste-te cat ti-ar lua tie sau mie, care nu stim despre ce e vorba, sa nimerim toate legaturile alea electrice... Eu unu' nu m-as baga singur la asa ceva. Nu pentru ca exista riscul sa nu mearga alama, asta ar fi un caz fericit, ci pentru ca e posibil sa nu mai functioneze nimic electric la masina dupa aia.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
....Adevarat juma de ora daca mai sta la vorba astea,daca vrea sa termine repede in 15 minute a pus-o...Am vazut si eu cum se monteaza nu e foarte dificil .
Pune-o decat deloc,e gratis
Depinde de versiunea de echipare...daca e (de ex) un Laureate, intr-o juma' de ora nu are ce face, cu conditia sa fie cineva cu experienta pentru ca nu trebuie decat conectata alarma la computerul masinii si atat...nici macar nu se da vre-o gaura, ceva....insa daca masina e mai slab echipata si trebuie senzori la usi, inchidere centralizata, etc, atunci dureaza mult mai mult.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
din cate vad la descriere ai preferance...urmeaza sfaturile baietilor si dute la cineva care se ocupa cu asa ceva... mai mult de 1 mil nu poate sa fie montaju'
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment