Alarma Type-r ..merita?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alarma Type-r ..merita?

Salutare ....

Am primit cadou o alarma Type R (yh-8523) + inchidere centralizata si intrebarea mea este daca se merita sa o montez pe masina sau ba.

Daca merita , va rog sa ma ajutati la montarea ei.

Multumesc anticipat.

Pai nu sunt rele, dar daca ai bani, ia ceva mai bun. Daca ai suficienti bani, incerca ceva de la Dacia.
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

daca e cadou...nu vad ce te-ar opri...daca nu o pui...dami-o mie.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

moca e cea mai buna,pune-o pe masina.
        sigpic #

Comment

Pai daca tot am primit-o cadou am sa incerc sa o montez , ca astazi ce-i drept a fost sarbatoare dar de luni incolo ii dau pedala.In cazul in care intampin vreo problema am sa va cer ajutorul vostru.

Comment

Vad ca tie si moaca ti se pare scump! Monteaza alarma aia daca tot ai primit-o!

Comment

Eu zic sa o montezi la cineva care stie, chiar daca te mai costa manopera. Baietilor care fac asta zi de zi, care traiesc din asta, le ia vreo 3-4 ore un montaj. Gandeste-te cat ti-ar lua tie sau mie, care nu stim despre ce e vorba, sa nimerim toate legaturile alea electrice... Eu unu' nu m-as baga singur la asa ceva. Nu pentru ca exista riscul sa nu mearga alama, asta ar fi un caz fericit, ci pentru ca e posibil sa nu mai functioneze nimic electric la masina dupa aia.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Baietilor care fac asta zi de zi le ia juma' de ora un montaj...garantez eu

Comment

....Adevarat juma de ora daca mai sta la vorba astea,daca vrea sa termine repede in 15 minute a pus-o...Am vazut si eu cum se monteaza nu e foarte dificil .
                  Pune-o decat deloc,e gratis
                  sigpic

Comment

Depinde de versiunea de echipare...daca e (de ex) un Laureate, intr-o juma' de ora nu are ce face, cu conditia sa fie cineva cu experienta pentru ca nu trebuie decat conectata alarma la computerul masinii si atat...nici macar nu se da vre-o gaura, ceva....insa daca masina e mai slab echipata si trebuie senzori la usi, inchidere centralizata, etc, atunci dureaza mult mai mult.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Mai bine cu alarma decat fara.Mai faci si fite daca este buna sau nu si moca.Vezi tu pe parcurs daca da alarme false.Nu are garantie ?
                      Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

Inseamna ca aia care mi-au montat mie alarma sunt handicapati...
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

din cate vad la descriere ai preferance...urmeaza sfaturile baietilor si dute la cineva care se ocupa cu asa ceva... mai mult de 1 mil nu poate sa fie montaju'

Comment

Pana la urma ma duc la un service si gata ca nu am chef sa fac vreo bucurie uch-ului.
                            multumesc de ajutor tuturor. NUMA' BINI

Comment

multa bafta cu montatul si toate cele bune.
                              sigpic #

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google