If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am si eu modelul asta de stopuri periculoase)).Dupa ploaia de ieri am gasit in unul dintre ele vreo 300 ml apa,l-am dat jos,scos apa,pus la loc,e aburit tot.Ce solutie ati aplicat care aveti stopuri dastea magnifice? Ma gandeam sa le izolez cu silicon de jur imprejurul stopului.
le desfaci cureti siliconu ala pe care il aveau ele din fabrica...si pui pui altu ...iti recomand silicon pt sticla...din ala de lipesti la acvarii..eu le-am afcut de mai bine de 2 luni si nu absolut nici o problema
Chiar ma gandeam ca n-am avut probleme cu ele pana acum,dar mi-am dat seama ca de cand le-am luat nu a fost nicio ploaie mai serioasa sa le dovedeasca,incerc si cu silicon
salut
e un model ce are spatiul ala rosu mai mare si este tot iluminat. din ce vad in poza zona luminata este mai mica. mi se pare mie sau in coltul stanga jos este o portiune plina cu plastic reflectorizant ?
modelul de care zic mi se pare ca se vede mai bine
va salut.am si eu o intrebare legata de stopuri sunt omologate rar face politia comentarii fata de ele...am si eu de ceva timp dar nu stiu sigur care e treaba cu ele...va doresc multi km fara incidente
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment