Stopuri 'tuning' Aburite

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stopuri 'tuning' Aburite

Am si eu modelul asta de stopuri periculoase)).Dupa ploaia de ieri am gasit in unul dintre ele vreo 300 ml apa,l-am dat jos,scos apa,pus la loc,e aburit tot.Ce solutie ati aplicat care aveti stopuri dastea magnifice? Ma gandeam sa le izolez cu silicon de jur imprejurul stopului.
    Attached Files

mi`am luat si eu plasa cu stopuri d`astea periculoase dupa 1 luna le`am vandut

Comment

welcom to the club , da cu silicon pe margine si nu o sa mai ai probleme

Comment

le desfaci cureti siliconu ala pe care il aveau ele din fabrica...si pui pui altu ...iti recomand silicon pt sticla...din ala de lipesti la acvarii..eu le-am afcut de mai bine de 2 luni si nu absolut nici o problema
        low....&.....slow

Comment

si eu am dar inca nu am probleme cu ele

Comment

Chiar ma gandeam ca n-am avut probleme cu ele pana acum,dar mi-am dat seama ca de cand le-am luat nu a fost nicio ploaie mai serioasa sa le dovedeasca,incerc si cu silicon

Comment

Cat au costat stopurile?
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

sunt din pachetul de stopuri+faruri de la mega drive

Comment

Sunt luate din Autovit,am dat vreo 140 de lei pe ele,oricum acum le-am facut fumurii,ca si-au luat toti la pretul asta,si nu mai au farmec

Comment

salut
                    e un model ce are spatiul ala rosu mai mare si este tot iluminat. din ce vad in poza zona luminata este mai mica. mi se pare mie sau in coltul stanga jos este o portiune plina cu plastic reflectorizant ?
                    modelul de care zic mi se pare ca se vede mai bine
                    From Miami 2 Ibiza
                    Voucher
                    http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

baga silicon la greu pe margine, nu are absolut nici o treaba

Comment

va salut.am si eu o intrebare legata de stopuri sunt omologate rar face politia comentarii fata de ele...am si eu de ceva timp dar nu stiu sigur care e treaba cu ele...va doresc multi km fara incidente

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google