Becuri Sau Leduri De 12V

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Becuri Sau Leduri De 12V

Salut! Imi cer scuze daca s-a mai vorbit undeva despre asta, dar eu nu am gasit foarte clar. Vreau sa schimb iluminatul la bord si la consola. Intai vreau sa incep cu consola, ca sa imi ”fac mana”. Ce nu am gasit pe eu pe forum: am inteles ca sunt becuri, iar la ceasuri sunt leduri. Intrebarea este: de cati volti sunt? Adica schimb un bec de 12V cu un led de 12V colorat? Mai intai la butoanele de pe consola ma intereseaza.
    Multumesc anticipat si daca s-a mai vorbit rog administratorii sa inchida si sa mute discutia acolo.

sunt cateva topicuri unde se vorbeste despre modificarile pe care vrei sa le faci tu. nu pot sa-ti dau link, ca nici eu nu stiu exact unde, ce stiu sigur ca sunt mai mult de 2-3, deci exista material de studiu
    cauta pe la sectiunile de intrebari frecvente sau how to...modificare iluminare bord, modificare consola, schimbare iluminare, cam astea ar putea fi cuvintele cheie...
    lasa un semn aici daca gasesti ceva, sa inchidem topicul ca sa nu purtam aceeasi discutie in 4-5 locuri diferite. daca nu gasesti, mai cautam si o sa incerc sa grupez cumva topicurile ca sa fie cat de cat mai usor de gasit.
    mersi de intelegere.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Salut! Multumesc pentru informatii. Am gasit la ”How to...” cum se desface bordul și cum se schimba iluminatul din butoane. Nu gasesc cum se ajunge la ledurile de la ceasuri. Am gasit cum se desfac, dar tot ansamblul. Pentru asta îi multumesc lui Crististreulea. Mare meseriaș și multa rabdare mai are omul asta.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google