Inlocuire Lichid De Frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu, e transparent curat fara impuritati

Dar clar ca nu e un argument sa nu-l schimb, sunt ferm convins ca proprietatile sunt varza.

Comment

• 100% asa-i
      sigpic

Comment

• din intamplare am gasit ceva

Elf Frelub 650 fierbe la 280 grade si are vascozitatea potrivita sistemelor ABS

Attached Files

Comment

• Un bidon de 1L trebuie? ce lichid de frana(ulei) recomandati?
          Daca schimb uleiul, trebuie sa schimb si placutele, sau nu am nicio treaba?

Comment

• Lichid DOT 4. Nu are treaba cu placutele, daca nu sunt uzate.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• 1L, iti e deajuns, mai si ramane.

Comment

• Originally posted by VlaD2803 View Post
                Un bidon de 1L trebuie? ce lichid de frana(ulei) recomandati?
                Daca schimb uleiul, trebuie sa schimb si placutele, sau nu am nicio treaba?
                0.5l; atat a intrat la mine. Atat se foloseste si in service.
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Este vreun tutorial mai exact pe forum? Am auzit de niste piulite la etrier, dar sa vad in poza, tutorial exact sa stiu cum sa procedez din prima.

Si toata faza cu schimbatul uleiului se face doar pentru rotile fata, ca doar acolo am etriere, la preferance 2005 fara abs, 1.4. Rotile din spate au vreo legatura?
                  Last edited by VlaD2803; 22 January 2013, 21:44.

Comment

• Ceea ce te intereseaza, vei gasi incepand cu primele posturi ale acestui topic; succes.

Comment

• Tot vreo 500 ml a intrat si la mine. Eu i-am pus castrol si l-am schimbat prima data dupa 4 ani. Este ok; nu stiu cat de mare e diferenta fata de inainte, dar franeaza excelent. Se merita.

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
                        Sigur ca se poate.
                        Daca nu l-ai schimbat in ultimii 4 ani (Dacia recomanda 3 ani sau 100.000km), merita sa faci un schimb.
                        Deci la cam la 100000km se face schimbul? Eu am 75000, deci mai am de mers.
                        Oricum, daca e de completat, pot sa pun alt ulei peste?

Comment

• Nu se completeaza decat daca pierzi cumva si trebuie sa ajungi pana la service. Lichidul se schimba intr-un interval cuprins intre 2 si 5 ani, maxim.
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by VlaD2803 View Post
                            preferance 2005 fara abs, 1.4.
                            Originally posted by VlaD2803 View Post
                            Deci la cam la 100000km se face schimbul? Eu am 75000, deci mai am de mers.
                            Amice, ai aproape 8 ani cu acel lichid de frana, din ce inteleg; unii au facut al 2- lea schimb la acesti ani.
                            Tu ce mai astepti?

Comment

• O sa-l fac cand se incalzeste, multumesc de acest raspuns.

Dar, eu nu am gasit exact si de asta intreb, daca la motorizarea mea, versiunea mea, trebuie sa umblu si la rotile spate, sau doar la alea de pe fata. Adica, daca si rotile de pe spate sunt actionate prin acest ulei,chiar daca sunt pe tamburi.

Comment

• Recomandarea mea; mergi si inlocuieste lichidul de frana in service; tare imi e teama ca ai sa incurci ...borcanele, daca vrei sa-l inlocuiesti singur.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google