55 lei Ate sl6 + 30 lei manopera, inclus testul de frânare.
Inlocuire Lichid De Frana
Collapse
X
-
pana la urma, stie cineva care e lichidul de frana cel mai bun dintre cele comune, utilizate pe logan ?
am vazut ca multi au pus ATE SL6 care am inteles ca are norma SAE J 1703.
Elf-ul, care ai putea fi tentata sa crezi ca e mai bun pe Logan, are norma SAE J 1704. care e diferenta ? ce ma sfatuiti sa pun ? n-a fost schimbat niciodata. are 5 ani. cred ca ar fi cazul...
Comment
-
Nu stiu cat conteaza marca; norma tehnica e cea care trebuie respectata.
In general Renault recomanda vascozitati la rece de maxim 750 mm2/ s la - 40°C).
Eu am pus Ferodo.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Dot 4, SAE J 1703.
"... limitaţi-vă obligatoriu la lichidele de frână controlate şi omologate de laboratoarele noastre şi conforme cu norma SAE J 1703-DOT4.Pentru o utilizare optimă a frânării, RENAULTrecomandă un lichid de frână cu vâscozitate slabă la rece (maxim 750 mm2 / s la - 40°C)."Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
J 1703 este standardul minim recomandat; J1704 e un standard superior primului din punct de vedere al stabilitatii, rezistentei la coroziune, evaporare, oxidare...samd.
Nu e nici o problema daca folosesti un standard superior; DOT 4 fie, neaparat.Last edited by IancuMIC; 26 June 2014, 22:27.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by lord_wader View PostTrebuiesc date jos rotile?
Aerisitoarele trebuiesc desurubate complet sau doar putin slabite (ca sa nu aiba debit prea mare si sa curga prea repede lichidul nou ) ?
Din ce am citit aici doar astea 2 nelamuriri am.
Comment
-
cine crezi ca mai stie ?! la un moment dat s-a facut o completare cu asta]
o merge cu asta..
sau cu asta ?
Sursa dvs. de știri sportive de ultimă oră din România și din lume. Acoperim cele mai importante competiții și evenimente sportive.
Originally posted by Ampt View PostImportant este şi ca lichidul de frână pe care îl foloseşti la schimbare să fie miscibil cu cel pe care îl înlocuieşti.
dar de ce sa fie, daca pe unul il dai jos ?
Comment
-
nu l-as lua de acolo, ci de la Augsburg Militari, la 1 litru.
dar vad ca dupa norma, elful ar fi mai bun.
Originally posted by IancuMIC View PostNu stiu cat conteaza marca; norma tehnica e cea care trebuie respectata.
In general Renault recomanda vascozitati la rece de maxim 750 mm2/ s la - 40°C).
Eu am pus Ferodo.
n-am gasit fisa tehnica pentru ATE SL6 DOT4.
Comment
Comment