Inlocuire Lichid De Frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ai ESP pe masina?

Daca da, foloseste lichid corespunzator
    Daca nu ai ESP, dar ai ABS, e recomandabil sa folosesti lichid cu vascozitate redusa, de tipul celor pt ESP. Este doar recomandabil, nu obligatoriu. Lichidul vascos - de tip racing - intarzie putin actionarea ABS-ului, lucru care place unora.
    Daca nu ai ESP si nici ABS - foloseste orice DOT4. Gasesti o sumedenie de marci, recomand ATE, FERODO, BOSCH
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Din cate stiu eu, ESP-ul este activ permanent pe Logan 2. Masina mea este un Sandero Stepway 2, deci e "aceeasi treaba" zic eu. Voi cumpara cel DOT4+ ( cu ESP ).

Intre timp, m-am mai "documentat" si eu, sa vad care e treaba cu lichidurile de frana Renault ( cele postate mai sus ).
      Cel simplu, DOT4, e de fapt ELF Frelub 450. Celalalt, DOT4+ e ELF Frelub 650. Diferenta dintre cele 2 este reprezentanta de temperatura si utilitate ( cu sau fara ESP ). Prin urmare, acelasi produs, numai ca la un pret mai mare ( deh, E ORIGINAL RENAULT ).
      Detalii ELF 450
      Detalii ELF 650

Comment

• Te incurci in detalii. Nu e nevoie neaparat de lichid Renault/ELF. Cauta pe la altii, ai avantaj la calitate si la pret
        _

sigpic

Comment

• ATE SL 6 ce are?
          Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Nu are siglaa Reno pe el, o sa piarda garantia ! NOT
            _

sigpic

Comment

• Am schimbat azi lichidul de frana cu ATE DOT 4 SL6 si cu ajutorul aparatului acesta

Am facut febra la mana dar toata operatia a mers ca la carte.

Comment

• Urca un link de unde se poate comanda jucaria te rog !
                sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Si pe mine ma intereseaza,mai e ala cu presiune de la roata de rezerva,dar asta pare mai interesant.

Comment

• Am cautat pe google aparat schimbat lichid frana si primul link:
                    Scule pentru inlocuit lichid de frana, oferte si promotii la Sculemag.ro, calitate garantata la preturi accesibile

Eu l-am "inchiriat" de la un service auto si arata ca cel din poza.

Comment

• Nu este nevoie de asa ceva. Costa prea multi bani pt un utilizator casnic, care, in cazul nostru, abia daca isi inlocuieste lichidul o data la 5 ani.

90% din utilizatori au ramas cu impresia ca lichidul nu se schimba, ci se completeaza !?!
                      _

sigpic

Comment

• Stie cineva cine produce acest lichid de frana?
                        Peste tot gasesc numai ca este de origine, dar nu gasesc nicaieri producatorul acestuia.

Cod : 7711575501

Astept cu interes un raspuns.
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• Producatorul s-ar putea sa fie chiar Renault !
                          sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Conteaza ?

Renault mai face o fuzeta, un disc de frana, motoare si cutii, o caroserie, dar produse chimice nu prea cred. Antigelul de exemplu e de la Arteco Olanda, poate si lichidul de frana la fel.
                            Last edited by einstein1984; 20 April 2016, 13:00. Reason: Automerged Doublepost
                            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Am cumparat 1 litru de lichid de frana ATE SL, pentru inlocuirea celui vechi. Mesterul a bagat doar 0,3 litri. Asa ca DONEZ restul de 0.7 litri lichid de frana. Doar Galati - 0749.057.959

Comment

• Pai ce mester a fost ala care a inlocuit doar 300 ml,nici macar 500 ml sa aiba satisfactia ca a inlocuit tot lichidul?Poate a fost doar o "clatire".PÂRÂT.
                                KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google