Am vazut la cateva loganuri aici pe forum ca au montate cerculete angel eyes in farul stok al masini. Intrebarea ar fi cum au facut asta? Cateva detali daca stie cineva , bineinteles cum au dat jos sticla de pe far si cu ce au lipito. Multumesc (Daca nu am postat unde trebuie imi cer scuze primul thread).
O Idee Si O Intrebare Pentru Angel Eyes
Collapse
X
-
Nu te baga la asa ceva....daca ajungi in brasov iti arat pe viu rezultatul(negativ) la asa ceva....in afara ca e mult de munca sa dai ajungi la far....partea grea incepe cand trebuie sa dezlipesti sticla de pe far....sa te tii.
Si apoi cel mai convingator lucru la asa ceva este ca nu o sa tina....caldura degajata de bec este foarte mare si topeste orice material strain din far....Inclusiv cercul pe care il bagi....de adezivii folositi pentru lipirea lui nici nu mai vorbesc...
Iti trebuie un singur drum mai lung pe timp de noapte si s-au dus cercurile.
Daca vrei neaparat angel pune pe proiectoare. Si iti dau 2 motive pentru care e mai bine acolo.
1 nu mai trebuie sa le desfaci pentru ca poti sa le pui prin exterior
2 le folosesti mai rar si nu pentru foarte mult timp si nu or sa se incinga asa tare.
O sa pun o poza sa vezi cum au ajuns ale mele.
-
da bogidan da, cunostiinta mea este o firma nu le fac eu in casa pe genunchi sa dau foc la masina, lupa este din sticla are si un mic efect de angel eyes pe cerc, intradevar cam scumpe undeva la 250-300e dar asta e merita o investitie ca aceasta acum si pozele, faza tare este ca tu ma intrebi cum le lipesc bineinteles ca este un secret profesionalLast edited by ten; 5 September 2009, 11:23.laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
nu sunt simple cerculete...au lupa..tot ce trebuie ! Dectane rullzzLast edited by Thejock3r; 5 September 2009, 12:06.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Pai sai tata ca vad ca vorbim despre 2 lucruri diferite. Initiatorul topicului vorbea despre introducerea cercurilor angel-eyes in farul original..Ceea ce arati tu sunt deja alte blocuri optice introduse in far....si alea nu se lipesc.....au un tub cu filet care iese prin lacasul unde se introduce becul in far si se prind cu piulita....Sincer arata cel mai bine alea si au cel mi mare avantaj fata de orice alta solutie.....ca ramane activ reglajul farului.Acel bloc optic se misca odata cu oglinda farului.Sincer cred ca sunt cel mai bine gandite si cred ca da cea mai buna lumina.De comparat cu farurile din pachetul MD nu cred ca e cazul.
Comment
-
nu e nici o problema acum am aflat si cand reusesc sa fac rost de toti bani pentru ca nu ma asteptam chiar la 250 de euro sun la nr de tel si vin la bucuresti special pentru faruri si poate reuseste sa puna si angel eyes in ele daca nu asta e (multumesc)
Comment
-
alex_vlb daca cercurile despre care vb colegii de forum sunt cele impreuna cu lupa bixenon,aceasta se gaseste exact asa cum ai vazuto tu in far si in alte parti mai ieftin ,poate adresa asta o sa-ti foloseasca,www,GamaMag.ro,cei de acolo binenteles dupa lungi cautari dupa o asemenea investitie au un pret zic eu bun...si eu tot asta urmaresca lupe in faruri simple!Attached FilesLast edited by MIRCEA 97 GMB; 3 August 2011, 19:19.sigpic
Comment
-
Salut.
Cred ca din septembrie 2009....a rezolvat cumva,nu crezi?
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment