Pe Unde Trag Cablul De La Amplif ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe Unde Trag Cablul De La Amplif ?

Salut, m-am chinuit azi toata ziua sa-mi pun amplifu si subul pe noul meu logan. Am tras cablurile audio cu RCA-uri prin partea dreapta a masinii si cablul de alimentare cu remote-ul prin stanga, am conectat remote-ul la player dar nu gasesc nici o solutie sa scot cablul de alimentare sub capota. Am inteles ca ar fi un cauciuc de scos dar nu-l gasesc.

bagi capu sub volan si o sa vezi un amnuchi de cabluri care intra in compratimentu motor si in juru lui un capac de cauciuc. sau te uiti de la motor si in dreptul bordului dar mult mai jso e un manunchi care intra e tu te intepi in cauciucu ala deci intra destul de usor. acum na depinde cat de groasa e alimentarea la subu tau si daca mai intra...

sigpic

Comment

cel mai bine ar fi sa incerci sa-l tragi invers adica de la motor spre amplif exista langa pompa servofrana un cauciuc prin care bagi cablul de alimentare daca nu-l gasesi da-mi de veste si iti arat eu cum se procedeaza

Comment

este un cauciuc prin care intra un snop de cabluri exact in spatele vasului de expansiune. Cablul este destul de gros pe care o sa-l trag, trebuie sa scot acel cauciuc ?, sau mai bine intep cu o sarma mai tapana si incerc sa trag apoi cablul ? Am atasat o poza si am insemnat locul cam pe unde este acel cauciuc.
        Attached Files

Comment

Exacly pe acolo!
          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Daca ai diesel Ai si alta varianta.Eu l-am bagat pe aici deoarece nu am reusit sa cracanez cauciucul care izoleaza interiorul de motor
            Attached Files
            MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Originally posted by gxg View Post
              Daca ai diesel Ai si alta varianta.Eu l-am bagat pe aici deoarece nu am reusit sa cracanez cauciucul care izoleaza interiorul de motor
              Exact, nu am nici un cablu pe acolo, este doar un capac de cauciuc.
              Va multumesc pentru sfaturi.

Comment

vezi ca este un capacel de plastic pe partea stanga,il rasucesti ils coti de acolo si intra cablu fara probleme.eu pe acolo l-am tras...si ar fi bine sa incepi sa il tragi mai intai de la baterie spre portbagaj.
                http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
                Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

Sal am si eu o intrebare pe unde pot sa trag cablurile pt boxele spate mai usor

Mersi
                  Opel Vectra A 1995
                  Logan Preferance 2009
                  Logan Editie Limitata 2014

Comment

Pe sub chederele de la usi.Le lipesti cu scoci pe sub bord ca sa nu se vada.Sau poti sa desfaci plasticul de pe mijloc("consola centrala",aia de la schimbator si frana de mana) si sa le tragi pe sub mocheta. Mi se pare ca gasesti solutia si pe un thread gen"montaj boxe spate logan"
                    Attached Files
                    MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google