Geamuri Electrice ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Geamuri Electrice ...

Salut ... as avea si eu o intrebare .. mi-am cumparat un logan mcv 1.5 "chel" (standard) si acum as dori sa ii pun geamuri electrice pe fata .. intrebarea mea este: c-am cat m-ar costa sa pun geamuri electrice doar pe fata si care este procedura? trebuie schimbata fata portierei pe interior ?

sau nu...si pui tweetere cum ai vazut azi la colegul nostru. (vezi pe forum ca se gasesc parca kituri...sau iti dau link la dezmembrari?
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Pai nu trebuie neaparat schimbata si fata portierei....doar ca o sa ramai cu gaura unde iesea manivela de la macaraua veche....inafara de montajul propriu zis al macaralei trebuiesc trase cate 2 fire sanatoase in fiecare portiera si alimentare in butoane...poate or mai fi maruntisuri de care am uitat acum.

Comment

Poate daca o luai cu geamuri electrice din fabrica ieseai mai ieftin!

Comment

daca vrei geamuri eu am pus la mai multe masini chiar si pe spate 0745501725 aurelian

Comment

intereseaza-te aici post nr 48
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

vin si eu cu cateva intrebari...
              deunde ar fi cel mai indicat sa alimentezi motorasele gemurilor electrice..
              imi poate face cineva o lista cu toate cele necesare..
              poate ma poate ajuta cineva cu o schema..
              Last edited by unknown; 22 November 2009, 17:28.
              sigpic

Comment

Buna seara.Reimprospatez thread-ul acesta cu o intrebare.
                Geamurile electrice de pe spate,au cumva siguranta separata?

Am avut acum o saptamana un incident mai nefericit,am spart niste oua in masina(au zburat din spatele tetierelor in urma unei franari mai bruste),iar unul mi-a ajuns fix in locu unde sunt butoanele spate.
                Cat timp a fost oul ala spart acolo geamurile au mers,am scos butoanele sa le curat si sa scurg galbenusu din ele(le-am lasat o zi intreaga),le-am pus pe masina..au mers.Astazi,geamurile au refuzat sa mai mearga,nu se mai deschid.Butoanele se aprind,dar geamurile nu misca nimic,nici stanga,nici dreapta.
                Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
                My ride

Comment

Da, geamurile electrice spate au siguranta diferita de cele din fata.
                  GL-22-TOF

Comment

Macarale electrice +mufe+butoane bord..250ron m-au costat pe mine.Detalii pe pm de la cine le am luat.Mentionez pentru geamuri fata!
                    CARPE DIEM!

Comment

@danielliviu: multumesc frumos.ma duc imediat sa verific siguranta aia,daca nu e arsa,o sa fie o belea mare de tot.

Scuze pt dublu post.
                      Acu am venit de afara,siguranta este ok,nu e arsa,am incercat si cu alta siguranta,geamurile tot nu merg.
                      Trebuie sa incerc sa vad daca pot sa le deschid cu alte butoane,poate ele or fi de vina,daca s-au stricat motorasele,asa le las.
                      Last edited by Punk; 10 March 2011, 11:22. Reason: Automerged Doublepost
                      My ride

Comment

E posibil sa fie murdare contactele din buton. Nu e asa de complicat, se pot curata. Vezi daca merg cu alte butoane.
                        GL-22-TOF

Comment

Desfa butoanele si curatale bine, vezi sa nu ai problebeme si la butonul care le anuleaza.
                          Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

Butoanele sunt de vina,unu si-a dat drumu partial,dar celalalt e mort.
                            Le-am tinut in alcool tehnic..dar parca tot degeaba,mai ales ca unu nu merge deloc.Nu stiu ce sa le mai fac.
                            My ride

Comment

Cum partial ?! La mine se manifestau asa : cel din stanga cobora geamul si nu'l mai urca iar cel din dreapta nu cobora ) Remediu :desfacute, curatate, gresate
                              Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google