Salut ... as avea si eu o intrebare .. mi-am cumparat un logan mcv 1.5 "chel" (standard) si acum as dori sa ii pun geamuri electrice pe fata .. intrebarea mea este: c-am cat m-ar costa sa pun geamuri electrice doar pe fata si care este procedura? trebuie schimbata fata portierei pe interior ?
Geamuri Electrice ...
Collapse
X
-
Pai nu trebuie neaparat schimbata si fata portierei....doar ca o sa ramai cu gaura unde iesea manivela de la macaraua veche....inafara de montajul propriu zis al macaralei trebuiesc trase cate 2 fire sanatoase in fiecare portiera si alimentare in butoane...poate or mai fi maruntisuri de care am uitat acum.
Comment
-
-
Buna seara.Reimprospatez thread-ul acesta cu o intrebare.
Geamurile electrice de pe spate,au cumva siguranta separata?
Am avut acum o saptamana un incident mai nefericit,am spart niste oua in masina(au zburat din spatele tetierelor in urma unei franari mai bruste),iar unul mi-a ajuns fix in locu unde sunt butoanele spate.
Cat timp a fost oul ala spart acolo geamurile au mers,am scos butoanele sa le curat si sa scurg galbenusu din ele(le-am lasat o zi intreaga),le-am pus pe masina..au mers.Astazi,geamurile au refuzat sa mai mearga,nu se mai deschid.Butoanele se aprind,dar geamurile nu misca nimic,nici stanga,nici dreapta.Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
@danielliviu: multumesc frumos.ma duc imediat sa verific siguranta aia,daca nu e arsa,o sa fie o belea mare de tot.
Scuze pt dublu post.
Acu am venit de afara,siguranta este ok,nu e arsa,am incercat si cu alta siguranta,geamurile tot nu merg.
Trebuie sa incerc sa vad daca pot sa le deschid cu alte butoane,poate ele or fi de vina,daca s-au stricat motorasele,asa le las.Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
Cum partial ?! La mine se manifestau asa : cel din stanga cobora geamul si nu'l mai urca iar cel din dreapta nu cobora ) Remediu :desfacute, curatate, gresateInvingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !
Comment
Comment