Vreau Sa Bag Lumini In Usi De Unde Alimentez ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau Sa Bag Lumini In Usi De Unde Alimentez ?

Vreau sa bag lumini in usi si nu stiu de unde sa alimentez ma poate ajuta cineva ?

Poti incerca sa iei curent de la lamapa din torpedou daca ai ...presupun ca vrei sa iti pui leduri ...deci nu este un consum foarte mare
    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
    sigpic

Comment

dap leduri ca vreau sa se vada destul de bine

ma gandeam sa iau curent de la butonul de activare lumini interioare atunci cand deschizi usa ? ce zici e o solutie ?
      Last edited by michael22; 8 September 2009, 14:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

da, poti sa tragi fir de la plafoniera, desi ar fi de preferat un plus permanent, ca poate nu tot timpul ai pozitiile aprinse noaptea si poate nu tot timpul ai lumina interioara pusa pe deschidere portiere.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

mam decis intrun final o sa trag un plus permanent de la bricheta si munusul de la butoanele din usi cred ca asa va fi cel mai bine atunci stiu sigur ca atunci cand voi deschide usea sau usile se vor aprinde si ledurile

Comment

numa ca la bricheta n-ai plus permanent. fara cheia in contact pe pozitia accesorii, nu merge bricheta. sau nu mai stiu eu bine?
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

gresit......daca vrei sa ti se aprinda acele lumini cand deschizi usa...tragi curent direct de la plafoniera....caci dunctioneaza pe temporizator....si asa vei avea lumini in portiere atat timp cat este si in plafoniera.
              Bricheta se va aprinde in momentul cand vei deschide pozitiile...atat.
              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

deci tot de la plafoniera pot sa fac legaturile ?

Comment

http://www.loganclub.ro/forum/lumini....html?t=10983- citeste aici mai intai sa te apuci de treaba.
                  In alta ordine de idei, trebuia sa cauti mai intai.
                  Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

la bricheta cred ca doar becul de semnalizare se aprinde cand pui pozitiile. ma rog..ideea e ca de pe plafoniera, se sting luminile din usa cand moare si plafoniera. eu as pune led-urile pe plus permanent conditia o iau de pe semnalul "usa deschisa" din uch.

Comment

eu am montate becuri sub buzunarul din usa se aprind cand deschizi usa sunt alimentate din plafoniera
                      ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                      YO2MKL
                      sigpic

Comment

michel 22 ,ia te rog legatura cu sebi de la brasov,el are leduri in portiere si cred ca iti poate explica cum si cine le-a montat ,sunt de efect intradevar si sunt trecute pe lista mea de prioritati.......bafta.
                        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

te pot ajuta eu daca vrei ,trebuie legate la uch unde sunt legate si butoanele de usi.
                          Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

seba.....ne dai mai multe detalii te rog ca si eu sunt interesat!
                            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Adica la pinii B30 (spate) si B40 (fata) conector EHI (cel negru cu 2 mufe in el), UCH

Eu am legat luminile de pe usi direct la firul care pleaca din buton spre UCH (masa) si plusul permanent de la pinul A3, conector PI (alb) al UCH-ului

PS. Aici gasesti mai multe detalii si idei.
                              Last edited by danielliviu; 8 September 2009, 23:08.
                              GL-22-TOF

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google