Vreau sa bag lumini in usi si nu stiu de unde sa alimentez ma poate ajuta cineva ?
Vreau Sa Bag Lumini In Usi De Unde Alimentez ?
Collapse
X
-
da, poti sa tragi fir de la plafoniera, desi ar fi de preferat un plus permanent, ca poate nu tot timpul ai pozitiile aprinse noaptea si poate nu tot timpul ai lumina interioara pusa pe deschidere portiere.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
gresit......daca vrei sa ti se aprinda acele lumini cand deschizi usa...tragi curent direct de la plafoniera....caci dunctioneaza pe temporizator....si asa vei avea lumini in portiere atat timp cat este si in plafoniera.
Bricheta se va aprinde in momentul cand vei deschide pozitiile...atat.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
http://www.loganclub.ro/forum/lumini....html?t=10983- citeste aici mai intai sa te apuci de treaba.
In alta ordine de idei, trebuia sa cauti mai intai.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
la bricheta cred ca doar becul de semnalizare se aprinde cand pui pozitiile. ma rog..ideea e ca de pe plafoniera, se sting luminile din usa cand moare si plafoniera. eu as pune led-urile pe plus permanent conditia o iau de pe semnalul "usa deschisa" din uch.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
michel 22 ,ia te rog legatura cu sebi de la brasov,el are leduri in portiere si cred ca iti poate explica cum si cine le-a montat ,sunt de efect intradevar si sunt trecute pe lista mea de prioritati.......bafta.
Comment
-
Adica la pinii B30 (spate) si B40 (fata) conector EHI (cel negru cu 2 mufe in el), UCH
Eu am legat luminile de pe usi direct la firul care pleaca din buton spre UCH (masa) si plusul permanent de la pinul A3, conector PI (alb) al UCH-ului
PS. Aici gasesti mai multe detalii si idei.Last edited by danielliviu; 8 September 2009, 23:08.
Comment
Comment