Cam cat m-ar costa sa inlocuiesc puntea spate la reprezentanta ,de ce la reprezentanta pentru ca la dezmembrari am gasit punte complete paina in 1000lei dar dar repet nu le monteaza asa ca nu am incredere in ei,daca asgasi undeva si la sh dar sa o monteze si sa-i faca si o diagnoza pe calculator pentru unghiul de fuga pe spatte fata
Inlocuire Punte Spate Cam Cat Ar Costa Noua Sa Fie
Collapse
X
-
Mi-am schimbat-o pe a mea, prin 2006. Am dat intr-o canalizare si dusa a fost. Totul a costat 2700 de lei, inclusiz un amortizor, janta Sinaia si cauciuc Michelin. Doar puntea, a costat 2000 de lei inclusiv manopera, la reprezentanta.
In alta ordine de idei, pe puntea spate, nu doar unghiul de fuga ar trebui sa te ingrijoreze ci si cel de cadere. Si bineinteles paralelismul puntilor.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostCe hotomani mai sunt/eti....
O punte spate costa in jur de 700 ron. Fuzetele 180 bucata.
Asta in Bucuresti, Vitan.
@razvan: iti ofer 400 ron, daca vii in Buc.
Eu am gasit la dezmembrari inte 600 si 800 ron dar nu o monteaza ,atunci ce incredere am eu in ei mie i-mi trebuie doar puntea eventual fara fuzete
Comment
-
Cand m-a lovit un dobitoc in puntea spate, dar culmea doar in toata stanga-spate s-a proptit cu o solenza, mi-a strambat puntea, amortizoru, si mi-a indoi buza de la aripa spate, usa spate nu avea nimic, si toata manopera la adras, m-a dus la 40 de milioane
Comment
-
Originally posted by denisbossu View PostDaca i-mi zici si un service care o si monteaza si ii face unghiul de fuga pe fata spate se rezolva treaba
Eu am gasit la dezmembrari inte 600 si 800 ron dar nu o monteaza ,atunci ce incredere am eu in ei mie i-mi trebuie doar puntea eventual fara fuzete
Restul le reglezi prin .....inlocuire. Nu-ti sfatuiesc sa pui punte SH, pe masina. Nu stii cum este, decat dupa ce ii faci bracajul. Unghiurile pe spate, sunt influentate de mai multe chestii. Fuzeta, taler, punte. Sunt mai multe chestii de urmarit. AI grija ce alegi. Tu decizi
Comment
-
Originally posted by lupulucian View PostNu ai cum sa ,, faci " pe spate niciun unghi. Il constati prin bracaj si atat. Doar pe fata se poate regla, un singur unghi, convergenta. Atat.
Restul le reglezi prin .....inlocuire. Nu-ti sfatuiesc sa pui punte SH, pe masina. Nu stii cum este, decat dupa ce ii faci bracajul. Unghiurile pe spate, sunt influentate de mai multe chestii. Fuzeta, taler, punte. Sunt mai multe chestii de urmarit. AI grija ce alegi. Tu decizi
Originally posted by Cezar View Postin jur de 300 ron te costa montajul, in orice service auto.
Nu e mare filozofie, o poti schimba chiar si tu.
Comment
Comment